Ništa ne radi, dnevno troši blizu 50.000 evra i non-stop je umorna! Ova devojka priznaje da je prava PIJAVICA! Mrzi je sebi i kafu da skuva!

Autor:

Razonoda

29.06.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Roma Abdeselam je samoprozvana “ćerka koja ostaje kod kuće”, a na svom TikTok profilu često se hvali kako dnevno zna da potroši i do 40 hiljada funti svojih roditelja.

Ništa ne radi, dnevno troši blizu 50.000 evra i non-stop je umorna! Ova devojka priznaje da je prava PIJAVICA! Mrzi je sebi i kafu da skuva!

Foto: Printskrin/TikTok/Stay At Home Daughter

Roma na ovoj društvenoj mreži ima više od 600 hiljada pratitelja, a redovno objavljuje snimke koji prikazuju njen ekstravagantni način života.

Bilo da dopunjava botoks ili troši novac u “Kartijeu”, Romi nije problem da prizna da zapravo ne radi ništa. Međutim, tvrdi da i ostajanje kod kuće zahteva puno posla.

Briga o sebi kao ženi posao je sam po sebi. Nemam pojma kako žene koje rade od 9 do 17 časova uspevaju da obave bilo kakve zahvate, jer ja to vreme potrošim na svoje tretmane – govori Roma, prenosi San.

 

@therealsahd

Where hot girls frequent

♬ Good Morning - Kanye West

 

Iako nikada ne navija alarm ujutro, gotovo da nema slobodnog trenutka u danu ove Njujorčanke – iako nema posao.

Volim da započnem svoj dan sa šoljicom kafe, no mrzim bilo šta da radim oko pripremanja iste, pa samo naručim da mi je dostave kući. Nakon toga najčešće sledi sat vežbanja. Nakon toga sređujem frizuru i provodim popodne u kupovini sa prijateljima, nakon što obavim ručak, uvek se trudim da stignem u 13 sati na ručak. Nakon toga pokušavam da ubacim još jedno vežbanje u raspored i ostaje mi dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak sa prijateljima – govori Roma.

Njen životni stil u potpunosti finansiraju njeni roditelji, a Roma iskreno priznaje da ne voli “ni prstom da mrdne”, čak i kad su najjednostavniji zadaci u pitanju, ako za iste može nekome da plati da ih obavi umesto nje.

Mrzim sama da perem kosu, to zahteva puno posla, tako da uvek platim nekome da mi nekoliko puta nedeljno dođe da opere kosu i isfenira je. Mrzim da radim bilo šta što je neugodno, ne znam kako da operem kosu pa zato imam druge koji to čine umesto mene – priznaje.

Iako se plaćanje za pranje kose može činiti poput ekstravagancije, to je samo “kap u moru” kad je u pitanju njen budžet koji svakodnevno troši.

Najviše novca troši na garderobu, za koju procenjuje da sada vredi oko 1,6 miliona funti, a influenserka godišnje potroši 250 hiljada funti na odeću.

 

 

Četiri puta nedeljno idem u šoping, a najviše što sam potrošila u jednom danu bilo je 40 hiljada funti. Najčešće te outfite odenem samo jednom ili dvaput pre nego što ih se rešim. Ne volim da imam previše odeće tako da je najčešće doniram. Ako sam se slikala u toj odeći, ona mi više nema taj osećaj noviteta pa brzo odustanem od tih komada – objašnjava Roma.

Osim odeće, ova devojka najviše troši i na tretmane lepote, a njih ima poprilično.

Svaka tri meseca odem na botoks i japansko iscrtavanje obrva, odnosno mikroblejding. Svaki drugi mesec obavim mikronidling i hemijski piling, a onda jednom nedeljno imam tretman zatezanja tela, pa limfnu masažu i masažu lica – nabraja Roma.

I dok je ona više nego zadovoljna svojom ulogom ćerke koja ostaje kod kuće, priznaje da njeni roditelji žele da polako počne sama da se finansira. Romi, koja godišnje otputuje barem 10 puta u inostranstvo, ta ideja i nije toliko primamljiva.

 

 

Nakon jednog svog posebno skupog pohoda, bila je prisiljena da “zavrne pipu” kad je njena potrošnja u pitanju.

Nikada nisam imala džeparac, ali su mi ga roditelji jednom uskratili jer sam trošila oko 122 hiljade funti (više od 16,6 miliona dinara) mesečno. Oduzeli su mi kreditnu karticu. Moja porodica me tera da se zaposlim, a takođe me teraju i da se udam jer ne žele da se finansijski oslanjam na njih, ja sam poput pijavice – priznaje.

I na radost svojih roditelja, Roma je prošle godine uspela delomično da se sama finansirati zahvaljujući svom TikTok profilu.

Videi u kojima prikazuje svoj luksuzni način života prikupili su više od 15 miliona pregleda, što joj je donelo zaradu u iznosu od oko 20 hiljada funti mesečno. Ipak, svaka priča ima i crnu stranu pa tako Roma često prima i pretnje smrću, ali je to previše ne brine.

 

@therealsahd

Synched my summer in Paris ♬ Stupid rich - Tik Toker

 

Volim moje trolove. Ako počnete da se branite, to nije toliko zabavno kao kad im uzvratite i vi njih počnete da ismejavate. Razgovaram sa ljudima koji me mrze i na kraju se najčešće izvine jer im nije ni na kraj pameti da ću im odgovoriti. Ponekad me stvarno iritiraju, posebno kad se okome na moje prijatelje ili porodicu. Recite šta imate o meni, a njih ostavite na miru. Ali, kad mi napišu da sam ružna, samo se nasmejem jer su ti komentari tako glupi – zaključuje Roma za San.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading