PREDVIĐANJA ZA 2022. GODINU: Po Nostradamusu se SVE ostvarilo, preostalo samo još OVO!

Autor:

Razonoda

17.06.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predvideo je i korornu!

PREDVIĐANJA ZA 2022. GODINU: Po Nostradamusu se SVE ostvarilo, preostalo samo još OVO!

Foto: Wikipedia

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, francuski je lekar i prorok iz 16. veka koji je napisao najpoznatiju knjigu proročanstava ikad štampanu.

Knjiga mu je donela svetsku slavu, a sastoji se od proročanstava za nekoliko vekova. Pisao je u stihovima koji su bili dvosmisleni zbog straha da će ga proglasiti vešcem, ali želeo je i da neupućenima tajne proročanstava ostanu nepoznate.

Republika

Foto: pixabay.com

Adolf Hitler

Brojne događaje iz istorije je predvideo: Francusku revoluciju, veliki požar u Londonu 1666. godine, jačanje moći Napoleona i Adolfa Hitlera, sletanje na mjesec, smrt trojice članova porodice Kenedi, teroristički napad na Svetski trgovački centar u Njujorku 2001…

Novi rat

Jedna od njegovih proročanstava nalaže da svet očekuje novi rat, i to kroz napad na Francusku s istoka. Teško je odrediti tačan datum njegovih predviđanja jer se baziraju na astronomskim kretanjima, ali ovaj napad mogao bi se dogoditi u proleće. Ovo predviđanje moglo bi se potencijalno odnositi na napetosti između Rusije i SAD-a koje prete eskalacijom. Rusija svakim danom sve više jača svoju vojsku, a Kinu je već pronašla kao svog saveznika. S druge strane, već su nekoliko puta NATO i SAD zapretili 'teškim posledicama', napadne li Rusija Ukrajinu, prenosi Večernji list.

Inflacija, glad i klimatske promene

Osim toga, svet očekuje i velika inflacija i porast gladi, kao i klimatske promene. Ova predviđanja nisu toliko neuobičajena s obzirom na pandemiju s kojom se svet bori protekle dve godine, a klimatske promene već su duže vreme veliki problem s kojim se borimo. Ipak, mala je verovatnoća da će ribe u Crnom moru plivati u ‘ključaloj vodi’, ali je li moguće da će u 2022. promene doseži svoj vrhunac nakon čega više nema povratka?

Veštačka inteligencija

Pet vekova ranije Nostradamus je predvideo i evoluciju veštačke inteligencije. Tehnologija je toliko napredovala u proteklih nekoliko decenija da je teško predvideti šta će se dogoditi u budućnosti, ali Nostradamus je u svojim predviđanjima naveo ‘besmrtne učenike’ i potencijalno negativne posledice, što svakako izaziva zabrinutost.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Robot

Jedino je ovo još pod znakom pitanja, ali prošle godine je bilo veoma blizu da se ostvari!

Udar meteora

Vidim vatru koja će pasti s neba – napisao je Nostradamus u predviđanjima za 2022. godinu, pritom misleći na pad meteora na zemlju. U 2021. godini Zemlju je za dlaku promašio Asteroid 2021GW4 prečnika od skoro pet metara. Sam po sebi nije predstavljao veliku pretnju Zemlji, ali da se razbio u nekoliko komada, verovatno bi jedan deo pogodio Zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading