Izbacuje trudnu ženu iz kuće zbog ljubimca! On veruje da je u pravu iako je njegovo rešenje problema razbesnelo svet!

Autor:

Razonoda

12.06.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je dobio bezbroj komentara nakon što je priznao da je svojoj trudnoj supruzi predložio da se iseli iz kuće pošto je razvila alergiju na njegovu mačku.

Izbacuje trudnu ženu iz kuće zbog ljubimca! On veruje da je u pravu iako je njegovo rešenje problema razbesnelo svet!

Foto: pixabay.com

On je u objavi na Redditu objasnio da je njegova žena počela da ima alergiju na mačke tek nakon što je zatrudnela. Ona želi da se reši mačke kako bi prestala da kija, ali on to ne želi.

Umesto toga, budući tata misli da je najbolje za njega i njegovu ženu da se usele u kuću njenih roditelja tokom njene trudnoće kako bi mogli da vide da li će njene alergije nestati nakon što se beba rodi. U svom postu je napisao:

- Svoju suprugu poznajem sedam godina, u braku smo četiri, a ona je u šestom mesecu trudnoće sa našim prvim detetom. Imam mačku koja živi sa nama, uzeo sam je dok je bila mače i samnom je već 16 godina. Moja žena je iznenada dobila alergiju na mačje dlake. Razgovarali smo sa našim doktorom i on je rekao da se to ponekad može dogoditi.

Zatim je dodao:

- Moja žena želi da odnesem mačku u azil za životinje. Ne želim to da radim, maca je stara, poznaje samo mene i moju ženu, navikla je na naš dom, nije bila u blizini drugih ljudi ili životinja. Mislim da za nju bilo stresno sa menja sredinu i navike, verujem da bi je to ubilo.

Čovek je rekao da bi pristao da da mačku u azil, ako bi se ženine alergije nastavile i posle trudnoće, ali da sada na to nije spreman. 

Republika

Foto: Republika.rs

Mačka, Ilustracija

 

- Ponudio sam svojoj ženi da se odselimo kod njenih roditelja koji žive na deset minuta od nas. Svakodnevno bih obilazio mačku i starao bih se o njoj. Ako bi zdravstveni problem moje žene potrajao i preneo se i na bebu, pristao bih da macu dam nekom drugom. Međutim, moja žena me je nazvala velikim kretenom jer, kako je rekla, više volim mačku od nje i deteta, a ja samo ne bih da traumatizujem životinju ako je problem moje supruge privremen - napisao je on i zatražio mišljenje drugih ljudi.

Komentari su bili podeljeni i kretali su se od toga da je budući tata bio u pravu, a neki su rekli da mora da uradi ono što je najbolje za ženu.

Jedna osoba je rekla:

- To nije kompromis. Izbaciti svoju ženu iz kuće u 6. mesecu trudnoće zaista nije nešto što treba da radite ako uopšte cenite svoju vezu.

Druga osoba je dodala:

- Vi birate svoju mačku umesto trudne žene i deteta i time suruzi stvarate nepotreban stres. Šta nije u redu sa vama? Ona je alergična. Alergije se vremenom pogoršavaju. Razumem da ne želite da date na usvojanje vašeg ljubimaca, ali morate da odredite svoje prioritete pre nego što ova beba stigne.

Ali bilo je i onih koji se nisu složili, rekavši:

- Alergije se generalno pogoršavaju tokom vremena, ali alergije koje se razviju tokom trudnoće često nestanu u nedeljama nakon rođenja. Takođe je moguće da mačka nema nikakve veze sa tim, i da ima trudnički rinitis. Shvatite da ne želi da svoju mačku izloži stresu menjanja doma zbog privremenog stanja.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading