Dobila otkaz zbog MAJICE?! Šefica smatra da je to NEDOPUSTIVO, odmah reagovala ispred gostiju i zaposlenih! (FOTO)

Autor:

Razonoda

06.06.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka pokazala kako se obukla za posao, pa otkrila da je zbog sive majice dobila otkaz.

Dobila otkaz zbog MAJICE?! Šefica smatra da je to NEDOPUSTIVO, odmah reagovala ispred gostiju i zaposlenih! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/KATE HANNAH

Iako neki poslodavci tolerišu svakakve kodekse oblačenja, postoje i oni koji neće zanemariti ni najmanju sinticu koja je van okvira. Sa takvim se suočila Kejt Hana (22) koja je radila u jednom engleskom baru "Bird and Beer" kao konobarica.

Kejt je dobila otkaz jer je na posao došla u običnoj sivoj majici, ali ispod nje nije imala brushalter. To se nije dopalo njenoj šefici, a Kejt je odlučila da sve objavi na Fejsbuku.

Foto: Printscreen/Facebook/KATE HANNAH

 

- Upravo sam dobila otkaz jer sam odbila da nosim brushalter. Osećala sam se neprijatno i šokirano kada se to dogodilo. Rekla mi je da mi nije dopušteno da radim ako ga ne nosim, a to mi je rečeno pred drugim radnicima i gostima. Bila sam posramljena i se*sualno zlostavljana, a kada sam joj rekla kako se osećam, rekla mi je da sam glupa i smešna - napisala je konobarica i dodala:

- Zgrožena sam manjkom poštovanja prema ženi da nosi ono u čemu se oseća prijatno - napisala je ona, ističući da ovaj potez smatra preteranim.

Jedan od vlasnika bara rekao je da niko od zaposlenih nije otpušten zbog grudnjaka, kao i da oni štite svoje radnike od se*sualnog zlostavljanja. Ipak, Kejt tvrdi suprotno.

Mnogi korisnici mreža složili su se da u nekim slučajevima nenošenje grudnjaka može izgledati vrlo neprimereno, ali da Kejt ovako ne izgleda vulgarno.

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading