Kupiš kajmak, dobiješ gorgonzolu! Beograđanin otvorio "SVEŽ" kajmak, pa se zaprepastio: Život mi se zgadio! (FOTO)

Autor:

Razonoda

06.06.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje korisnici objavljuju i to najčešće da bi drugima skrenuli pažnju na neku neregularnost ili dali neki savet.

Kupiš kajmak, dobiješ gorgonzolu! Beograđanin otvorio "SVEŽ" kajmak, pa se zaprepastio: Život mi se zgadio! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Prodavnica

Ovog puta na Fejsbuku se pojavila fotografija kajmaka u čaši koji je kupljen dan ranije, a kada ga je kupac otvorio ostao je u šoku - kajmak je bio pun buđi!

- Juče sam kupio ovaj kajmak u jednom marketu. Kako li bi izgledao do avgusta do kada mu je rok ako je sada u ovakvom stanju. Život mi se zgadio kada sam otvorio. Povedite računa dragi sugrađani - piše u objavi.

Foto: printscreen/facebook

 

Kako nam se bliži leto, a tropske vrućine su nas zadesile već u maju stručnjaci upozoravaju da su upravo mlečni proizvodi i meso ti koji na visokim temperaturama lako mogu da se pokvare.

Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara, gde su članovi grupe pisali da su poslednjih dana imali iste ili slične primere prilikom kupovine.

- Isto nam se desilo prošle nedelje - piše u prvom komentaru:

- Trgovci ništa nisu krivi, verovatno proizvođač nije dobro pakovao, a napolju su nenormalne vrućine, mlečni proizvodi se najbrže kvare - navodi se u drugom.

Ipak, neki su napisali da bi ovakav kajmak odneli u inspekciju i da se tako provere i svi ostali mlečni proizvodi.

- Slična situacija, kupila sam 30 jaja u kornetu i sva su bila pokvarena - podelila je svoje neprijatno iskustvo članica grupe:

- U jednom marketu sam kupila kilogram brašna u kome su bile bube, nikada više tamo nisam kupila.

- Kupiš kajmak, a dobiješ gorgonzolu - duhovito je prokomentarisao jedan korisnik, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading