Izgubila je torbicu kao SREDNJOŠKOLKA, a sa 80 godina joj je stigao POZIV! Zbog jednog DETALJA je cela priča postala toliko VIRALNA!

Autor:

Razonoda

25.03.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna torbica, obrnula je put dug 68 godina pre nego što je opet završila u rukama svoje vlasnice, koja ju je izgubila nakon maturske večeri 1954. godine. Ova neobična priča, pojavila se u medijima zahvaljujući internet stranici “Do You Remember” gde je nakon objavlja postala viralna.

Izgubila je torbicu kao SREDNJOŠKOLKA, a sa 80 godina joj je stigao POZIV! Zbog jednog DETALJA je cela priča postala toliko VIRALNA!

Foto: pixabay.com

U torbici koju je davne 1954. godine izgubila Marta Ina Ingam je bilo par izrezanih tekstova iz novina, karta za autobus, lična karta, red vožnje i par ceduljica.

Decenijama kasnije, 2019. godine, kada je već kao baka, i zaboravila na tu sekvencu iz života, njena nekadađnja srednja škola Džefersonvil u Indijani, nalazila se u fazi rušenja. Tada se iza starih ormarića, ukazala ženska torba, za koju niko nije, makar po izgledu, mogao da utvrdi koliko je vremena stajala tu.

Međutim, kada su torbu otvorili, pronašli su ličnu kartu sa Martinim imenom, uz dodatne stvarčice koje devojke obično nose sa sobom u tom godinama. Izračunavši godinu rođenja i godinu pronalaska, utvrdili su da Marta, pod uslovom da je živa, u tom trenutku ima 80 godina.

Priča o torbici pronađenoj 65 godina kasnije i njenom sadržaju oduševila je mnoge nostalgičare, koji su je opisali kao svojevrsnu vremensku kapsula i dokaz nekog drugog vremena.

U torbici je bio i poseban detalj

1954. godine Marta je bila maturantkinja. Osim nekoliko isečaka iz novina, lične karte, kartona socijalnog osiguranja, u torbi je bilo i omota Jucy fruit žvaka, raspored autobusa i nekoliko papirića, prenosi "CDM".

Međutim, jedan detalje je bio najsimpatičniji. Na jednom od papirića bio je poziv za matursko veče od nekoga ko se potpisao kao Torči. Na drugom, poduže pismo od tada dečaka po imenu Karter, a spominjao se i Pol. 
 
I sve bi to možda ostalo u domenu nostalgije i prisećanja na neka druga vremena, da osoba koja je pronašla tašnicu, istu nije okačila unutar grupe posvećene gradu Džefersonvilu. Za priču je bitno reći i to da je u pitanju mali grad u Indijani.
 
Nakon dva dana, javila se osoba koja je sve oduševila vestima - Marta je nađena, živa i zdrava na Floridi.
 
Ono što ih je sve zanimalo, dok su čekali da ona stigne u rodni gradić jeste još jedna lepa i romantična životna stvar - ko je na kraju bio princ koji ju je odveo na maturski bal?
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 
 

Komentari (0)

Loading