PORODILJI ISKOČILO OKO TOKOM POROĐAJA: Doktori ostali u šoku! Ovo nikad do sada nismo videli

Autor:

Razonoda

14.03.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Betani Kollins odlučila je da podeli iskustvo svog porođaja postavivši video na kojem je pokazala kako je silno naprezanje tada rezultiralo neobičnom pojavom.

PORODILJI ISKOČILO OKO TOKOM POROĐAJA: Doktori ostali u šoku! Ovo nikad do sada nismo videli

Foto: Printscreen/Tik tok/Bethany Collins

Naime, u videu kojeg je postavila na TikTok žena je postavila niz fotografija na kojima se vidi kako joj je jedno oko izraženije od drugog. Na sreću, kaže, ova pojava povukla se nakon šest nedelja.

- Doktor mi je rekao "Vau, nikad ranije nisam video da se ovo dogodilo ", no ja sada imam svoju gospođicu Fibi. I da, oko mi se vratilo u normalu šest nedelja kasnije - napisala je Betani koja danas izgleda kao pre porođaja.

Ipak, mnoge žene posle ovog videa javile su se zabrinute u komentarima, a priznali su kako ni same nikada pre nisu znale da se mogu suočiti sa nečim ovakvim.

Foto: Printscreen/Tik tok/Bethany Collins

 

- Zato sam ja svoje oči držala zatvorenima - našalila se jedna korisnica.

Iako se nisu baš mnogi susretali sa ovim problemom, na stranici Baby Center spominjali su kako se žene tokom porođaja mogu suočiti i sa problemom zakrvavljenih očiju.

- Guranje i naprezanje tokom porođaja podižu vaš pritisak što može uzrokovati pucanje kapilara. No, ne brinite, to je bezopasno i brzo prolazi - istakli su te naveli kako se ovakvo stanje može lečiti.

Neki od predloga obuhvataju stavljanje veštačke suze koje se mogu nabaviti u apoteci, hladne obloge koje se stavljaju na zatvorene oči na 5-10 minuta, izbegavanje nadražujućih stvari poput polena i zagušljivih prostorija ispunjenih dimom te fokusiranje na to da se što više odmorimo i naspavamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading