DNEVNIK SU SVI POMNO PRATILI ZBOG RATA, ALI JE 1 DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO! Pogledajte šta se nalazi na monitoru, IŠLO JE UŽIVO

Autor:

Razonoda

26.02.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je neko odlučio da opusti mozak...

DNEVNIK SU SVI POMNO PRATILI ZBOG RATA, ALI JE 1 DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO! Pogledajte šta se nalazi na monitoru, IŠLO JE UŽIVO

Foto: printskrin

Emisije "Slagalica" i "Potera" često nam donose razne zanimljivosti, ali je ipak sinoć pravi hit nastao tokom emitovanja dnevnika Radio televizije Srbije.

Oštro oko gledalaca primetilo je tokom praćenja "Dnevnika" na jednom od monitora kako nego igra "Kendi kraš sagu" i sve bi to možda i prošlo nezapaženo, da se ekran nije našao u kadru tokom prezentovanja vesti.

Inače je praksa da kreatori informativnog programa na monitorima u studiju prate veliki broj vesti, ipak, izgleda da je neko odlučio da na kratko opusti mozak...

I tako, dok je spikerka RTS-a govorila o najnovijim dešavanjima u zemlji i svetu, na jednom od ekrana kompjutera u pozadini, na desktopu se nalazila "Kendi kraš saga", prekinuta izgleda sa početkom emitovanja vesti.

Komentari ljudi zbog ovog propusta na društvenim mrežama su urnebesni.

- RTS - vaše pravo da igramo Candy Crush.

- Mora da je obarao rekord, pa mu bilo žao da prekine.

- Mora nekako da se prekrati vreme na poslu šta - komentari su korisnika društvenih mreža.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

26.02.2022 14:23

Sta se desava sa Rts. Novi studio haos ko je smislio i odobrio ovu smejuriju nema pojma . Kad slusam pomno i pratim ko mi prenasi i kako vesti. A voditelji ko vrapci nema ih nigde u nekoj ogromnoj aplikaciji medju tenkovima . Dok pronadjem voditelja ode rec ode misao ...jel su oni normalni ko njih gleda nego stariji ljudi.A sad bogami i nece.