ISPUNILI ŽELJU DEVOJČICI: Glavna junakinja Enkanta izgleda posebno zbog nje

Autor:

Razonoda

03.02.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnja devojčica napisala je pismo u kojem je tražila od Diznija da stvori lik sa naočarima, sada je izvaila da je veoma srećna što su to uradili u svom najnovijem filmu Encanto.

ISPUNILI ŽELJU DEVOJČICI: Glavna junakinja Enkanta izgleda posebno zbog nje

Foto: youtube.com/printscreen

Lovri, iz Čilvela u Notingemširu, pisala je kompaniji Dizni kada je imala devet godina.

Režiser filma rekao je da joj tada nije mogao reći da će joj se želja uskoro ostvariti. Lovri je rekla da voli lik Mirabel koja je "smešna i hrabra".  Lovri je rekla da je napisala pismo jer je bila jedina osoba u porodici koja nosi naočare.

"Osećala sam se pomalo usamljeno i nisam osećala kao da sam dovoljno lepa“, rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 

Inače, film govori o porodici koja živi u magičnom mestu zvanom Encanto, gde svako dete ima super moć osim Mirabel. Međutim, Mirabelina hrabrost ih na kraju spašava.

- Apsolutno volim Mirabel. Ona je tako zabavna i tako neverovatan, hrabar lik. Bila sam tako srećna što, čak i ako to nije bilo zbog mog pisma ili bilo čega, mlade devojke i dečaci sada imaju uzor na koji se mogu da se ugledaju - rekla je Lovri.

Džared Buš, koji je napisao i režirao Encanto, rekao je na Tviteru da kada je Lovri pisala Dizniju, kompanija je već planirala film u kojem će glumiti lik sa naočarima.

- Pre tri godine, Lovri je pisala Dizniju tražeći heroinu sa naočarima. Nisam mogao da joj kažem da joj se želja već ostvaruje -napisao je on.

Lovri je od tada napisala knjigu o princezi koja nosi naočare i ona je ambasador dobrotvorne organizacije za vid. Sada, rekla je, oseća da su njene naočare važan deo njenog identiteta.

- Ne bih baš želela da ne nosim naočare. Osećam se kao da su moje naočare deo mene - rekla je devojčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading