RADNICI SE ŠOKIRALI KADA SU PRONAŠLI TORBICU: Izgubljena je pre 65 godina, nisu mogli da veruju šta je unutra

Autor:

Razonoda

24.01.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu "Do You Remember”, koji se opisuje kao "najveća zajednica nostalgičara i zaljubljenika u '40-e, ’50-e i ’60-e godine", objavljena je priča koja je vrlo brzo postala viralna.

RADNICI SE ŠOKIRALI KADA SU PRONAŠLI TORBICU: Izgubljena je pre 65 godina, nisu mogli da veruju šta je unutra

Foto: pixabay.com

Naime, davne 1954. godine jedna devojka je izgubila torbicu, a pronađena je čak šest decenija kasnije, skoro pa netaknuta! Prilikom rušenja srednje škole u Indiani, neko ju je pronašao iza starog ormarića.

Da nije bilo stvari nađenih u torbici, teško bi bilo proceniti iz kog razdoblja i godine je izgubljena torbica, uzimajući u obzir modu koja se stalno vraća.

Međutim, stvari nađene u torbici, uključujući i ličnu kartu, dokazuju da je reč o Martinoj tašni iz 1954.

Pored lične karte i karte socijalnog osiguranja, tu su bili i isečci novinskih članaka, košarkaški raspored u srednjoj školi Jefferson za godinu 1953. -1954., ruž za usne, omoti Juicy Fruit žvaki, raspored autobusa i nekoliko poruka ispisanih na papirićima.

Osoba koja ju je pronašla, postavila je objavu na Fejsbuk, a zahvaljujući tehonologiji ubrzo je vraćena u ruke vlasnice koja živi na Floridi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading