UKLONITE NEPRIJATAN MIRIS DUVANA: Rešenja iz kuće koja će vas SPASITI

Autor:

Razonoda

11.01.2022

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Neprijatan miris cigareta se uvlači u našu garderobu, zavese i nameštaj. Postoji nekoliko načina kako da ga se rešite prirodnim putem

UKLONITE NEPRIJATAN MIRIS DUVANA: Rešenja iz kuće koja će vas SPASITI

Foto: www.profimedia.rs/AP

1. Sirće ili ugalj – U nekoliko činija sipajte malo vinskog sirćeta ili komade aktivnog uglja i stavite u sobu u kojoj se puše cigarete. Ako imate decu ili kućne ljubimce, postavite činije u povišen položaj. Ugljen kao i sirće upijaju i neutrališu neprijatne mirise.

2. Parfem na sijalici – Nanesite malo svog omiljenog parfema na hladnu električnu sijalicu. Kada se svetlo upali i sijalica zagreje sobu, širiće se prijatan miris koji će bar delimično prikriti dim i miris cigarete.

3. Vrećice za ormar sa prirodnim mirisom (npr. Lavanda) – Ako osećate da su vaši modni dodaci poput rukavica, kapa ili šalova upili miris cigareta, a planirate da ih nosite tokom sledećeg dana, ostavite ih na otvorenom sat vremena da se provetre, a zatim ih stavite u plastičnu vreću zajedno sa prirodnim mirisnim kesama za ormar.

4. Pesak za mačke – U pepeljaru nalijte malo običnog ili još bolje mirisnog mačjeg legla. U potpunosti će ukloniti neprijatan miris opušaka, a pepeljaru će biti lakše očistiti.

5. Soda bikarbona – Uveče, pre spavanja, pospite sodu bikarbonu na tepih, sofu i ivice sobe za pušenje. Usisajte ujutro.

6. Peškir i sirće – Prvo provetrite sobu, a zatim umočite peškir ili krpu u sirće i mašite oko sobe minut-dva. Miris cigarete treba potpuno da nestane.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading