STRAVIČNA PROROČANSTVA ZA 2022. GODINU, NEKA SU VEĆ POČELA: Smrt mladog vladara, propast velike sile, reke krvi i glad

Autor:

Razonoda

06.01.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt glavnog junaka. To može doneti novi poredak i novog vladara

STRAVIČNA PROROČANSTVA ZA 2022. GODINU, NEKA SU VEĆ POČELA: Smrt mladog vladara, propast velike sile,  reke krvi i glad

Foto: pixabay.com

Od smrti jednog svetskog vladara, do katastrofalnih zemljotresa, čuveni francuski filozof Nostradamus nije izostavio ni 2022. godinu kada su u pitanju njegova proročanstva, koja su se, verovali mi u to ili ne, tokom ranijih godina poklapala sa događajima u realnosti.

Čuveni mislilac je, kako podseća britanski portal San, napisao ukupno 6.338 proročanstava, napominjući gde bi pod kakvim okolnostima svet, kakav danas poznajemo, mogao da nestane. On je, navodno, predvideo uspon Adolfa Hitlera, izbijanje Drugog svetskog rata, ali i skorije događaje poput terorističkog napada na SAD 11. sepembra 2001. Pojedini teoretičari veruju da je predvideo i izbijanje pandemije koronavirusa 2020.

- Sudeći po podacima sa Yearly-Horoscopea, obistinilo se 70 odsto njegovih proročanstava - navodi San i ističe da je Nostradamus umro 2. jula 1566. godine.

A evo koja se njegova predviđanja vezuju za narednu 2022. godinu.

Smrt jednog mladog vladara

Veruje se da je Nostradamus predvideo da će naredne godine umreti severnokorejski vođa Kim Džong Un, o čijem se navodno lošem zdravstvenom stanju, podsetimo, spekuliše već mesecima. U jednom od svojih spisa, francuski mislilac je naveo: 

- Iznenadna smrt glavnog junaka. To može doneti novi poredak i novog vladara. 

Oni koji prate Nostradamusov rad čvrsto veruju kako bi to mogao biti samo Kim, koji se već mesecima ne pojavljuje redovno u javnosti kao ranije. Takođe, činjenica da je izgubio mnogo kilograma, navodno govori u prilog tome da je u lošem stanju. 

Razarajući zemljotres

Zastrašujući zemljotres, koji će biti intenzivniji od svih potresa u poslednjoj deceniji, navodno će se, sudeći po Nostradamusovim zapisima, dogoditi u Japanu 2022. godine. Navodno je inicijalni potres, koji je najavio novi užasniji, već bio 7. oktobra ove godine. 

Iako njime nije izazvana značajnija šteta, on je bio najjači potres od 2011. koji je pogodio tu zemlju, pa je stanovništvo u strahu od potencijalnog ponavljanja katastrofe.     

Rat u Evropi 

Prema jednom Nostradamusovom zapisu, moguć je novi rat u Evropi koji bi, kako se veruje, mogao da izbije baš u Francuskoj. 

- Prestonica će biti opkoljena/Vojnici će biti svuda oko grada - napisao je Nostradamus, što, smatra San, nije daleko od mogućeg scenarija ako se uzmu u obzir nedavni sukobi građana na ulicama Pariza, proizašlim iz protesta protiv mera u borbi protiv pandemije koronavirusa. 

Republika

Foto: pixabay.com

 

Takođe, spominje se i napad terorističke organizacije Islamska država (ISIS) na Francusku iz 2015, što se smatra najsmrtonosnijim takvim krvoprolićem na evropskom tlu još od Drugog svetskog rata. 

Migrantska kriza 

Nostradamus je pisao: "Od krvi i gladi veća nesreća. Sedam puta dolazak na morsku plažu/Smrt od gladi,zatočeništvo.” Veruje se kako te reči ukazuju na situaciju u mnogim afričkim zemljama i u državama s Bliskog istoka, odakle su usled ratova i zbog gladi ljudi primorani da nalaze spas u drugim zemljama.  

- Veruje se da je Nostradamus predvideo da će na plaže evropskih mediteranskih zemalja doći sedam puta veći broj migranata nego ranijih godina - navodi San.  

Slom Evropske unije 

Britanski list navodi i kako je francuski filozof baš za 2022. predvideo slom Evropske unije (EU) koji je, kako se veruje, logičan sled događaja nakon Bregzita. 

- Sveti hramovi u vrhunskom rimskom stilu/Odbaciće temelje carstva - govorio je on, a što tumači njegovih reči vide kao priču o Rimskom ugovoru, ratifikovanom 1957. godine, kojim je u suštini osnovana Unija.

Prema Nostradamusu, tvrdi se, Bregzit je bio samo početak, a čitavoj Evropskoj uniji je suđeno da se raspadne 2022. Već je nagovešteno da bi Poljska mogla da bude prva zemlja koja će nakon Velike Britanije napustiti blok. 

Udar asteroida 

Godine 2021. je posebno istaknuto predviđanje da će neka vrsta asteroida udariti u Zemlju.

- Vatra vidim da će sa neba pasti - napisao je filozof.

Zemlju je ove godine zamalo promašio asteroid 2021GV4, iako ga NASA nije smatrala prevelikom pretnjom i nije se baš uklapala u dramatično predviđanje astrologa. Međutim, za narednu godinu je najavljen prolazak novih asteroida pored naše planete. 

Zavladaće roboti 

Među Nostradamusovim predviđanjima za 2021. je i uspon veštačke inteligencije.

- Mesec u punoj noći nad visokom gorom/Novi mudrac sa usamljenim mozgom ga vidi: Njegovim učenicima pozvanim da budu besmrtni/Oči ka jugu. Ruke u nedrima, tela u vatri - govorio je on. 

Kako savremena veštačka inteligencija svake godine postaje sve naprednija, ovo upozorenje o besmrtnim učenicima dobija veoma stvarno značenje, navodi San.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading