AKO KOD NEKOGA NA NOVOGODIŠNJOJ JELCI PRIMETITE OVAKAV NAKIT, BEŽITE IZ KUĆE ODMAH! Njen vlasnik je PSIHOPATA!

Autor:

Razonoda

22.12.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stend ap komičar po imenu Erik D’Alesandro je na TikToku objavio video u kojem je otkrio šta novogodišnja dekoracija otkriva o nama i izazvao pravu buru na mrežama!

AKO KOD NEKOGA NA NOVOGODIŠNJOJ JELCI PRIMETITE OVAKAV NAKIT, BEŽITE IZ KUĆE ODMAH! Njen vlasnik je PSIHOPATA!

Foto: Printskrin

Njegov video je pregledan više od sedam miliona puta, a evo šta kaže Erik.

 
- Božićne čarape jedne porodice će vam reći sve što treba da znate o njima. Ovo je tačnije od bilo kog horoskopa koji ćete ikad pročitati - kaže na početku videa, a onda "raskrinkava" dekoraciju.

- Prvo imamo ove božićne čarape koje su zlatni standard, koji je porodica pravila kod kuće ili ste ih vi napravili za neki Božićni bazar kada ste imali četiri godine. Možda ne izgledaju najlepše, ali vi ste ih napravili i vaša porodica ceni tu sentimentalnu vrednost. Njihova jelka je puna šarenih ukrasa koje su sakupili tokom godina. Njihov dom je pun ljubavi, svi su dobrodošli - kaže Erik, pa prelazi na drugu vrstu ukrasa.

- Onda imate ovakve božićne čarape - pokazujući prstom na okačene bele i bež čarape - Ako uđete u nečiju kuću i vidite ih, okrenite se i odmah idite. Nema ljubavi u tom domu. To je hladna kuća sa neprijatnom atmosferom. Ovo je porodica koja ima dve jelke jer je majka psihopata. Jer, ništa ne kaže ljubav kao bacanje ukrasa koje je tvoje dete pravilo u školi zato što se ’ne uklapaju u temu ovogodišnje dekoracije’", kaže komičar, dodajući da se u takvim porodicama za praznike deci obično kupuju konzole "plejstejšn 5" i "rejndž roveri".

- Sve što deca žele je vaš zagrljaj i da se skinete sa telefona - dodaje on u videu koji je podelio mišljenja ljudi.

Dok neki tvrde da je sve što je rekao "tako tačno", drugi ističu da se osećaju "lično napadnuti".

- Znam da to nije popularno mišljenje, ali mislim da jelke sa šarenim ukrasima izgledaju mnogo bolje.

- Hvala ti što si mi pomogao da se osećam bolje zbog svojih šarenih ukrasa - pisali su mu.

Ipak, oni koji su za jednostavnije, "mirnije" ukrase, osetili su se prozvanim.

- Osećam se napadnuto.

- Neee, ja imam bele čarape i određene boje ukrasa koje stavljam na jelku, ali ipak svake godine pravim nove i dodajem ih bez obzira na sve - neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading