TEST ZA 3 SEKUNDE OTKRIVA KAKVA STE LIČNOST: Sve što treba da uradite je da uzmete olovku i napišite X

Autor:

Razonoda

22.12.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišete slovo "X"? Uradite ovaj test ličnosti, otkriće vam neverovatne činjenice o vašem karakteru!

TEST ZA 3 SEKUNDE OTKRIVA KAKVA STE LIČNOST: Sve što treba da uradite je da uzmete olovku i napišite X

Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@MALASIRENA111

Test

Koliko poznajete sebe? Da li se vaše viđenje poklapa sa mišljenjem okoline ili se iznenadite kada čujete kako vas opisuju? Po nekima je dobar test provere ako ste u stanju da za manje od pet sekundi, bez razmišljanja, nabrojite pet svojih najboljih osobina. Koliko god da deluje jednostavno, većina zastane već nakon treće...

Postoji pregršt testova koji odaju vašu ličnost, a koji se zasnivaju na nekim "prvim impulsima" - na primer koja slika vas najviše privlači, koji pojam ste prvi videli, kakav vam je rukopis... Jedan od takvih je trenutno hit na društvenim mrežama, a ne može biti jednostaviji. Sve što treba da uradite jeste da uzmete olovku u ruku i napišete slovo "X". 

Dobro obratite pažnju kako to radite, koju crtu prvu povlačite, da li odozdo krećete ili odozgo, s leva ili desna.... Ovi detalji će otkriti mnogo o vašem karakteru, a da toga i niste svesni, napominju psiholozi.

Pogledajte šemu i proverite kom tipu pripadate. Strelica u boji pokazuje na koji način povlačite prvi potez, a crna onaj zavšni.

Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@MALASIRENA111

 

 

Ako ste se pronašli u broju...

1 - Vi živite u prošlosti i tvrdoglavo odbijate da izađete iz svoje ušuškane čaure. Želite da idete napred, da menjate stvari u životu, ali najčešće brzo odustanete jer vam se čini previše komplikovanim.

2 - Vi se skrivate od nečega, verovatno od nekog događaja iz prošlosti koji vas je povredio. Pokušavate da prevarite sebe neprekidnim "akcijanjem", ali morate da se suočite sa onim što vas koči da biste mogli da nastavite sa životom.

3 - Vi ste "buntovnik bez razloga", volite da se ističete i zato uvek kontrirate, čak i kada znate da niste u pravu. Strah od toga da nećete biti primećeni je veći od činjenice da zapravo uošte ne uživate u ovom buntovničkom stavu.

4 - Vi ste daleko u budućnosti! Neprestano razmišljate unapred, planirate događaje i predviđate moguće prepreke. Izbegavate da se bavite prošlošću, princip vam je "što je bilo, bilo je i idemo dalje". Ponekad je korisno osvrnuti se i razmisliti o iskustvima koja ste stekli.

5 - Vi ste verovatno levoruki, a i to nešto govori o vašoj ličnosti. Krasi vas izražena inteligencija, krativni ste, ali i tvrdoglavi. Velika je verovatnoća da imate problema da se povežete s ljudima  "na prvu loptu".

6 - Vi postavljate trendove! Imate radoznao um i široko polje interesovanja. Vrlo verovatno se mnogi ugledaju na vas. Sve što je novo i korisno, prvi ćete usvojiti, a onda će vas drugi slediti. U svakom okruženju te lider, na poslu uživate veliko poštovanje.

7 - Vi živite po sopstvenim pravilima! Veoma ste nezavisni, ne marite za mišljenje okoline, i baš te osobine vas čine izuzetno dobrim prijateljem. Socijalna inteligencija vam je veoma razvijena, a ko se vama obrati za savet - uvek će imati koristi!

8 - Vi razmišljate "izvan okvira", uvek pronalazite neki drugi ugao gledanja na događaje i ljude. Izuzetno ste inteligentni i znatiželjni, ne prihvatate autoritete olako. Očekujete argumente ako ćete već nekog uvažiti i poštovati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mire

24.12.2021 18:16

Po sopstvenim pravilima iznad okvira. Ma genije, samo to slabo drugi primećuju.