VEČERAS POGLEDAJTE U NEBO I ZAMISLITE ŽELJU: Spektakularna noć je pred nama, na današnji datum se svi SNOVI OSTVARUJU!

Autor: Republika

Razonoda

14.12.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 7. do 17. decembra očekuje nas kiša Geminida, a svoj vrhunac postižu 14. decembra.

VEČERAS POGLEDAJTE U NEBO I ZAMISLITE ŽELJU: Spektakularna noć je pred nama, na današnji datum se svi SNOVI OSTVARUJU!

Foto: pixabay.com

Sva lepota ovog sveta satkana je u prirodi - tako uzvišenoj, moćnoj i nedokučivoj. Jedan prirodni spektakl koji nas posebno raduje svakako su kiše zvezda padalica, odnosno i rojevi meteora koji osvetle nebo i podsete nas na neke zaboravljene snove i želje.

Od 7. do 17. decembra očekuje nas kiša Geminida, a svoj vrhunac postižu 14. decembra.

Republika

Foto: twitter.com/SavaIISavanovic

Pogledajte u nebo večeras i zamislite želju

Geminid Radiant leži u sazvežđu Blizanaca, pripadaju jednom od godišnjih rojeva meteora. Geminidi su veoma svetli i brzi, njihova specijalna karakteristika je što su različitih boja. Većina njih su bele, ali su neke i žute, zelene, crvene ili plave, što je posledica metalnih ostataka u česticama. Još od davnina se veruje da svetli bičevi koje meteori ostavljaju na nebu takođe imaju moć da usmere energiju u ono što želimo i da nam osvetle put. Možda je ovo samo prilika da razmislimo o tim istinskim iskrenim željama.

 

Ako je nebo vedro, obucite se toplo i izađite na vazduh večeras. Idite na neko mesto van gradskog osvetljenja, buke, zagađenja i gužve kako biste na vedrom nebu mogli ugledati svoju srećnu zvezdu. Povedite sa sobom dragu osobu, a onda posmatrajte nebo, prenosi Alo.

Ukoliko primetite zvezdu padalicu, zatvorite oči i nešto jako poželite. Neka srce zatreperi od ove želje i verujte u čuda - sve što zamislite može biti ispunjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading