ZBOG SRPSKE RAKIJE GORI INTERNET! Englez u britanskom kvizu nije znao od čega se pravi ŠLJIVOVICA, njegov odgovor nasmejao sve! (VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

06.12.2021

16:30

Rakija od šljive u narodu poznata kao šljivovica nezaobilazno je piće u svakom srpskom domu, a sada se ova poznata rakija našla i u pitanjima britanskog izdanja popularnog kviza "Želite li da postanete milioner".

ZBOG SRPSKE RAKIJE GORI INTERNET! Englez u britanskom kvizu nije znao od čega se pravi ŠLJIVOVICA, njegov odgovor nasmejao sve! (VIDEO)

Printskrin/Tviter

Naime, među pitanjima našlo se i "Koji je glavni sastojak brenda šljivovica", dok su među ponuđenim odgovorima bili trešnja, kajsija, pomorandža i šljiva.

Zanimljiv deo videa počeo je onda kada učesnik kviza nije bio siguran koje je voće u pitanju, pa se odlučio za pomoć prijatelja, odnosno svoje majke. Čim ju je pozvao i pročitao pitanje, majka je bez razmišljanja odgovorila "Šljiva, šljiva, odgovor je šljiva", a kada ju je sin pitao koliko je sigurna, odgovorila je "Sto posto".

 

 

Ubedljive reči majke i njeno dobro poznavanje sastojka tradicionalnog alkoholnog pića koje dolazi iz Srbije naveli su na smeh sve u studiju, pa i samog voditelja i učesnika kviza koji je dobro znao koga da pozove, te se odlučio za odgovor koji mu je majka rekla, i naravno, pogodio, te osvojio 125.000 funti.

Delić kviza posebno je zapao za oko korisnicima Tvitera koji su oduševljeni, kako pitanjem, tako i majkom učesnika, koja je, kako su pisali ispod objave na pomenutoj društvenoj mreži "očigledno dolazila u Srbiju".

Pored ovog, tu su se našli i drugi komentari na ovaj tvit koji su glasili "Majka zna znanje", "Jedna je majka", "125.000 u džep i who plums you?" (125.000 u džep i ko te šljivi).

Komentari (0)

Loading