PA OVO SAMO U SRBIJI IMA! Pacijent doneo klavijaturu i zvučnike u BOLNICU: Beli mantili mu lepili hiljadarke na čelo (HIT VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

20.11.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak iz jedne bolnice u Srbiji na kom se vidi pacijent koji se uz muziku veseli zajedno sa doktorom.

PA OVO SAMO U SRBIJI IMA! Pacijent doneo klavijaturu i zvučnike u BOLNICU: Beli mantili mu lepili hiljadarke na čelo (HIT VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Sve bi to bilo sasvim u redu i ništa neobično da u bolničkoj sobi ne stoje klavijatura i zvučnici.

Pacijent koji je verovatno muzičar po profesiji rešio je da na originalan način prekrati svoje bolničke dane. To se dopalo čoveku u belom mantilu pa je odlučio da mu se pridruži i zajedno pokrenu veselje uz poznati hit popularnog pevača Šekija Turkovića - Poslednji boem.

Koliko su emocije navirale iz čoveka koji se zajedno veselio sa pacijentom, dokazuje i to da je ovu pesmu, kako običaji nalažu "dobro" platio, tako što je pevaču zalepio novčanicu od 1.000 dinara na čelo

Sudeći po predmetima koji se mogu videti na snikmu reklo bi se da je u pitanju jedna kovid bolnica jer u pozadini stoje dve boce sa kiseonikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leona

22.11.2021 20:05

Ma jasta. Udri brigu na veselje. Bolje da peva nego da su mu one boce iznad glave. A doktor, ma neka se opustio. Verovatno mu je svega preko glave. Zivi bili vi Dos Amigos.