OTKRIJTE POTPUNO NOVI SVET: Uđite na OVAJ sajt i saznajte ŠTA se nalazi u suštini SVEGA!

Autor:

Razonoda

10.11.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internet je prepun mnoštva kreativnih ljudi i predstavlja pravi rudnik znanja, ili suludih teorija, u zavisnosti od onoga što od njega očekujete.

Republika

Foto: youtube.com/MAGIČNI VIDEO

 

Jedan od njih je i sajt "http://973-eht-namuh-973.com" koji je napravio Dejvid Denison, inače istaknuti britanski slikar nadrealista, rođen 1939. godine. 

Denison je zaluđen numerologijom i simbolima, a prema teorijama zavere, sajt je delo ili ludaka ili genija. Na prvi pogled, sajt nije ništa posebno - na naslovnoj strani piše "A maze in abrakadabra", a ta reč formira piramidu.

U svakom slučaju, kada kliknete na reč "MAZE", otvara se čitav niz primera na osnovu kojih tvorac sajta pokazuje da u suštini svega stoji broj "9". 

Sajt se mahom bavi numerologijom, a nizovi brojeva, koji su prošarani citatima iz Biblije, ilustrovani su Denisonovim slikama. 

Ako imate vremena i volite da se zabavite, sajt ima obilje tekstova koji se vrte oko broja devet, zanimljivih citata, referenci na hrišćanstvo, budizam i hinduizam.  

U svakom slučaju, posle pregleda sajta, rekli bismo da je u pitanju delo ludaka, ili, da budemo blaži, čoveka koji ima puno slobodnog vremena. Važno je napomenuti da u njemu ne treba videti ništa više osim malo jezivije zabave, za one koji to vole. Već ima dovoljno suludih teorija zavere koje kruže Internetom, da ne dodajemo još jednu... 

Inače, ime sajta sadrži broj 973, što je broj puta koliko se ime Isusa Hrista pominje u Bibliji, dok je "eth namuh" znači "the human" kada se pročita unazad, u prevodu "čovek", prenosi Srbija Danas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading