ČOVEK JE UŽIVAO U SVIM BLAGODETIMA OVOG SVETA, ALI JE NA SAMRTI POŽELEO SAMO JEDNO I - NIJE GA DOBIO! Fantastična priča o anđelu i bogatašu!

Autor:

Razonoda

08.11.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogati čovek bio je na samrti, kada je anđeo smrti došao da ga poseti.

Republika

Foto: printskrin/Youtube

Čovek je molio anđela smrti za još samo sat života, ali ovaj mu to nije dao, Ilustracija

Radio je dugo i naporno da stegne ogromno bogatstvo i da živi u luksuzu i nije mogao verovati da je njegovo vreme isteklo…

Budući da je bio bogat, odlučio je da kupi još malo vremena od anđela smrti. Nagađao se dugo, ali anđeo nije hteo ništa. Očajan bogataš je dao svoj predlog anđelu:

- Daj mi još samo jedan sat života, kako bih mogao da se divim lepoti na ovoj zemlji poslednji put i kako bih proveo vremena sa svojom porodicom koju dugo nisam video i daću ti sve moje bogatstvo.

Ali anđeo je opet odbio! Konačno, čovek je još jednom pitao da li može da dobije samo jedan minut, da napiše oproštajnu poruku. Njegova želja bila je uslišena i napisao je poruku:

- Provedite vreme koje vam je dato na pravi način. Nisam mogao kupiti ni sat vremena svojim bogastvom! Slušajte svoje srce i uverite se da stvari koje vas okružuju imaju pravu vrednost, negujte svaki minut svoga vremena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaki

09.11.2021 19:12

Utešna priča za siromašne.