SLAGALICA PONOVO IZDOMINIRALA: Zbog ove igre gledaocima bilo neprijatno, a korisnici društvenih mreža IZGORELI (FOTO)

Autor: Republika

Razonoda

25.10.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljeni porodični kviz "Slagalica" po ko zna koij put dominira na društvenim mrežama, ali ovoga puta u centru pažnje nisu bili takmičari - već igra koja je mnoge "odvela" u potpuno pogrešnom smeru.

Foto: RTS/printscreen

Slagalica otišla u pogrešnom smeru

Iako je mnogima promakao detalj u igri "Korak po korak", Tviter je uvek tu da skrene pažnju na neprijatne situacije u kvizu, jer čisto sumnjamo da je ovo bila puka slučajnost.

Naime, u trećoj igri , prvi korak je bio ima veze s muškarcima, dok je drugi bio ima veze s padanjem. Mnogi su se kraj malih ekrana postideli, a nekima je verovatno i zaigrao brk, ali su takmičari ostali profesionalni do kraja.

 

 

Možda su takmičari ostali prisebni, ali Tviter nije. Odmah su krenule različite insinuacije šta bi moglo biti potencijalno rešenje. Pa, ako vas zanima, rešenje je - Mars. Jer su naredni koraci polja u Rimu i Parizu, kao i domaći dens bend Mars Venus, i četvrtu planetu sunčevog sistema.

Da nije premijer Austrije

- Odma' sam pogodila!

- Vrlo neprijatno bilo za gledanje - bili su neki od komentara šaljivih tviteraša.

"Slagalica" je ponovo dobila svojih pet minuta slave, i ne sumnjamo da će biti još bisera iz kviza koji decenijama upotpunjuje večernje sate mnogim porodicama. Ruku na srce, neretko se desi da jedan lapsus obeleži čitavu epizodu, ali i to je postao jedan od zaštitnih znakova "Slagalice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading