ISPOVEST SVADBARSKOG FOTOGRAFA: Obrisao sam sve slike, mladoženja je prevršio svaku meru!

Autor: Republika

Razonoda

09.10.2021

13:40

Fotograf se ispovedio zbog neprijatnosti koju je doživeo na venčanju prijatelja, zbog nje mladenci ostali bez slika!

pexels.com

Mladenci

 

Priče sa venčanja nekad su romantične, nekad uvrnute ili smešne, a nekad jednostavno neverovatne! Jedan fotograf sa svadbe podelio je na Internetu ispovest sa "venčanja iz pakla", i komentari gore! U popularnoj Redit grupi u kojoj ljudi traže mišljenje ostalih po pitanju neke situacije u kojoj nisu sigurni da su dobro postupili, njegov post je hit.

Napisao je da je pristao da fotografiše svadbu svog druga da bi mu učinio uslugu, ali da je zbog onoga što je doživeo od mladenaca izbrisao sve fotografije, tako da nemaju nijednu uspomenu sa venčanja!

"Pristao sam da drugaru slikam venčanje, znao sam da im je budžet tesan. Inače fotografišem životinje, rekao sam mu da nemam mnogo iskustva s takvim stvarima, ali je insistirao, rekao je da mu nije važno da li su slike savršene, i da zna da se snalazim sa aparatom. Dogovorili smo se da mi plati 250 dolara", napisao je on.

"Dan venčanja je počeo tako što sam mladu pratio u stopu, gde god je išla ona i spremala se, išao sam i ja. Sve sam slikao. Onda sam fotografisao samu ceremoniju, a tokom ručka i govore, druženje ljudi", napisao je mladić.

"Počeo sam oko 11 ujutru, i dogovor je bio da angažman traje do 19.30. Oko pet sati su poslužili hranu i pitao sam da li mogu da napravim pauzu od 20 minuta, samo da jedem. Tada sam dobio šok - za mene nije postojalo mesto ni za jednim stolom, a mladoženja mi je rekao da nisam tu došao da jedem, nego da slikam", nastavio je on.

"U tom trenutku, već sam prilično umoran, vrućina mi je jer je prostor neklimatizovan, nisam ništa ni pio jer sam poneo samo dve flašice vode i odavno ih ispraznio. Piće na šanku se plaća, pa govorim mladoženji da ću onda sam uzeti pauzu od 20 minuta da jedem i popijem bilo šta. On mi kaže - ili si moj fotograf, ili odmah ideš kući bez para", napisao je on.

"Tih 250 dolara za toliko sati rada je smešan honorar, a već sam bio na rubu da ja nekome platim 250 dolara, samo da me puste da sednem na pet minuta i popijem čašu hladne vode. Mladoženju sam pitao, jesi li siguran da tako misliš, on je rekao da jeste, i pred njim sam odmah obrisao sve fotografije. Rekao sam mu da više nisam njegov fotograf i otišao sam kući", završio je on svoju ispovest.

"Kakav ti je to prijatelj", "kakav grebator", "uradio si im posao praktično za džabe i umesto da te tretiraju kao važnu osobu, oni su te tretirali kao smeće"... Komentari se samo nižu!

"Kada sam se ja ženio, svi zaposleni na događaju su imali mesto za stolom, obezbeđenu hranu i piće i vreme da predahnu", napisao je jedan čovek.

"Ti si moj idol, a robovlasnički sistem ne postoji već stotinama godina", napisala je jedna devojka u komentarima.

Ali, drugi kažu da ipak nije ispao fer jer mu je mladoženja ponudio izbor - besmislen, ali i dalje izbor.

"Postavio ti je ultimatum, i ti si doneo svoju odluku. Podržavam što si otišao sa venčanja ali nisi morao da brišeš slike", glasi jedan od komentara.

Pročitajte i koliko košta prosečna srpska svadba!

Komentari (0)

Loading