LINDA DOBILA NASLEDNICU: Pogledajte hit izjavu babe sa otvaranja poznatog supermarketa u Valjevu (VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

08.10.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospođa "Linda" dobila je naslednicu kada ju je jedna baka "pobedila" izjavom prilikom otvaranja novog Lidl marketa u Valjevu.

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Baka tražila čast zbog dugog čekanja u redu

Svi se sećamo izjave žene koja je među prvima stigla u red za Lidl u Leskovcu nadajući se da će dobiti nagradu, a njen lapsus postao je hit na internetu.

- Ja sam stigla u 5 do 5 iz Pečenjevce, 15 do 5 vozom na otvaranje Linde da dobijemo nešto kao nagradu prvi - rekla je žena tada i ušla u legendu.

Ipak, Linda danas ima ozbiljnu konkurenciju, a izjava ove bake definitivno je pobedila.

Naime, prilikom otvaranja ovog supermarketa u Valjevu, u jednom tv prilogu anketirani su i građani kako bi podelili svoje utiske oko nove prodavnice. Jedna žena ostala je razočarana jer kaže da joj nije "učinjena čast" kao posetiocu i kupcu, i da je "gladna čekala" od ranih jutarnjih sati.

- Nije lepo, niko nije dobio "čas'", mi smo od 6 sati ovde. Prvi put mi se ovo desilo, a mnogo sveta sam prošla. Trebalo je da nas časte - rekla je ona vidno razočarana i dodala da je u marketu kupila samo čokoladu.

Ova gospođa definitivno osvaja internet, a budući po reakcijama korisnika društvenih mreža Linda odlazi u prošlost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading