ČOVEK TVRDI DA JE DRONOM SNIMIO ČUDOVIŠTE O KOME PRIČA CEO SVET: Čudno biće misterija već vekovima (VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

27.09.2021

14:07

Ričard Mejvor, 54-godišnji kamper koji je krajem avgusta učestvovao u kanu izazovu, tvrdi da je uspeo da snimi legendarno čudovište iz jezera Loh Nes, mitološko stvorenje Nesi, o kom su prvi put govorili još u šestom veku.

Youtube/ News Alert

Tvrdi da je snimio čudovište iz Loh Nesa

Mejvor je tog dana dronom snimao obalu na kojoj su on i njegovo društvo parkirali svoje kanue, pa tek kasnije na snimku u plićaku primetili nešto nalik tom stvorenju.

- Nisam mogao da verujem šta sam slučajno uspeo da snimim. Iskreno, ne znam šta je, ali definitivno odgovara opisima tog kriptida (mitološka bića za čije postojanje nema dovoljno dokaza, prim.aut.).

- Naravno, moguće je da je u pitanju nekakav spoj svetlosti i senki, ali u blizini nisam primetio nikakva plutajuća stabla ili bilo šta sličnog oblika - rekao je Mavor za Daily Mirror.

Zanimljivo, poslednjih meseci nekoliko ljudi je prijavilo da su navodno videli Nesi, ali niko nije imao ubedljive dokaze za to, prenosi Objektiv.

Podsetimo, većina očevidaca opisuje Nesi kao veliku životinju dugog i tankog vrata, male glave i velikog tela s perajama i debelim repom, a popularna pretpostavka kaže da se radi o preživeloj vrsti pleziosaura.

Komentari (0)

Loading