ČUVENA "KRMAČA" KOJU JE IMALA SVAKA KUĆA SAD JE MODNI HIT! Šverceri se od nje nisu odvajali a sad košta 2.000 dolara

Autor:

Razonoda

11.09.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Balensijaga" ponovo smislila način da zaprepasti i "otme" pare onima kojima je važno samo da je brendirano!

Republika

Foto: instagram.com/shortstoriesandskirts

 

 

Svašta se dešava u svetu mode! Svedoci smo da modni dizajneri smišljaju razne budalaštine kako bi pokušali da se razlikuju i izmisle nešto novo, ali smo takođe i svedoci da sve češće "dizajniraju" već uveliko poznate i dostupne stvari, samo pod svojim brendom.

A naravno, uvek ima onih koji ne pitaju šta košta, samo da je markirano...

Zato smo sigurni da će i "Balensijaga" torba za kupovinu, ona karirana, poznata i kao čuvena "krmača", koju je devedesetih imala skoro svaka kuća u Srbiji, naći svoje kupce.

Poznati brend u prodaju je pustio veliku kariranu torbu napravljenu od 100 odsto teleće kože, koju prodaje po basnoslovnoj ceni od 2.090 dolara.

Jasno je da torba od teleće kože ne može da košta isto kao ona najlona ili nekog drugog veštačkog materijala, ali bez obzira na to, cena je i dalje šokantna.

Možete li da zamislite neku poznatu ličnost ili nekoga ko nije poznat javnosti, ali ima puno novca, da u prodavnicu nosi torbu koja izgleda poput onih koje najčešće nose prodavci na pijacama i tezgama?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

12.09.2021 10:34

nije ovo krmaca, ali dobro.