PRSTI MOGU OTKRITI NAŠU LIČNOST: Pogledajte dužinu domalog prsta i saznajte kakvi ste

Autor: Republika

Razonoda

27.08.2021

18:02

Svako od nas ima svoju ličnost a jako često mislimo da bismo je kod nekoga saznali potrebno da tu osobu upoznamo, međutim ako zagledamo malo bolje u prste oni nam jasno mogu reći ko je kakav. Pogledajte samo u dužinu domalog prsta i otkrijte sa kakvom osobom imate posla.

pixabay.com

Dužina domalog prsta otkriva našu ličnost, Ilustracija

Prst na kome obično nosimo prsten, može otkriti ponešto o vašem karakteru. To ipak, kažu, zavisi od toga koliko je dugačak u odnosu na kažiprst.

Duži od kažiprsta

Vi ste saosjećajni i pouzdani. Vaši prijatelji znaju da se mogu osloniti na vas, posebno kad su u nekim problemima. S druge strane, ponekad možete biti vrlo samouvereni, pomalo tvrdoglavi pa čak i agresivni.

Kraći od kažiprsta

Ovo bi moglo značiti da ste vrlo samouvereni, odlučni i marljivi. Ponekad imate naviku da budete sami i to vam odgovara – na taj način pokušavate dobro promisliti, u miru, i pobolšati neke stvari.

Domali prst jednake dužine kao kažiprst

Vrlo ste smirena osoba koja ne voli sukobe i izbegava ih gde god može. Ali to ne znači da dozvoljavate drugima da vas maltretiraju, to nikako. Iako se uvek zalažete za očuvanje mira, ne bojite se da se borite za sebe i za ono što smatrate ispravnim.

Komentari (0)

Loading