ZACEMENTIRAO SOPSTVENU GLAVU U MIKROTALASNOJ samo da bi napravio hit video!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

09.12.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet vatrogasaca provelo je sat vremena pokušavajući da oslobodi Jutjubera koji je zacementirao glavu u mikrotalasnoj rerni, prenosi Independent.

RepublikaFoto: facebook.com/West Midlands Fire Service
Ludak zacementirao sopstvenu glavu

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Velike Britanije i grupa njegovih prijatelja sasuli su cement oko njegove glave u mikrotalasnoj, koju je štitila plastična kesa.

Njihova namera bila je da iskoriste rernu kao neku vrstu kalupa za mladićevu glavu, a dok su vatrogasci stigli na mesto događaja, grupa je pokušavala da ga oslobodi 90 minuta.

Prijatelji su prethodno nekako uspeli da uvuku cev do mladićevog nosa kako bi mogao da diše.

- Iako se možda činilo kao smešna ideja, ovaj mladić je lako mogao da se uguši ili zadobije ozbiljne povrede. Najteže je bilo rastaviti mikrotalasnu, jer je veliki deo nje bio zavaren, a ipak ne povrediti mladića - izjavio je komandir vatrogasne jedinice Šon Dakin.

- Videlo se na kraju da im je vrlo žao, ali njihova nepromišljenost dovela je do toga da je na drugom mestu mogao da izbije neki stvaran problem, a da mi u tom trenutku nismo mogli da pomognemo - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading