ŠOK TEORIJA PISCA VIDOJEVIĆA: Nakon samo nekoliko rečenica ostavio je gledaoce BEZ TEKSTA!

Autor: Republika

Razonoda

10.08.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski publicista i pisac Milan Vidojević je u svom intervjuu šokirao sve gledaoce jednog popularnog "Jutjub" kanala u Srbiji.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Vidojević je, dok je pričao sa voditeljem o raznim temama o globalnim zaverama, spomenuo da se niko ne usuđuje da kaže da sunce nije užarena lopta, već kako on tvrdi, reč je o hladnoj fisiji kojom se zagreva omotač zemlje.

- Niko se ne usuđuje da kaže da sunce nije užarena lopta, reč je o hladnoj fisiji. Zagreva se sunčevim zracima omotač zemlje, kako mislite da milijardama kilometra topli zrak ide kroz apsolutnu nulu i ne ohladi se. Kako se taj zrak ne ohladi od sunca do zemlje - rekao je Vidojević.

Vidojević tokom ovog objašnjenja u svojim tvrdnjama nije izneo argumentovane stavove koji bi se protivili već postojećoj naučnoj definiciji o Suncu.

Dokazani zvanični stav i definicija nauke je da je Sunce nama najbliža zvezda i gotovo savršena kugla koja se sastoji od gasovite vruće plazme.

Ono ima jako magnetno polje. Sunce pripada spektralnoj klasi G2V. G2 koje označava da je temperatura na površini približno 5.500°C .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading