SVE VREME SAM ŽIVELA U LAŽI: Ukucala ime svog dečka na Guglu i pronašla ono što NIKAKO nije trebalo da otkrije! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

07.08.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnica TikToka Pris je iz dosade guglala dečkovo ime, a kada je otkrila da on nešto više od godinu dana vodi dvostruki život, ostala je u šoku. U svojoj potrazi saznala je da njen dečko ima sina koji se rodio dok su bili u vezi.

Republika

Foto: Tiktok

 

Pris je prvo otišla da proveri društvene mreže jer je "opšte poznata činjenica" da ljudi tamo otkrivaju "najšokantnije" stvari.

U svom prvom videu je napisala: "Guglam dečkovo ime u petak uveče. Pronalazim registar beba od januara ove godine i njegovo ime navedeno kao ime oca. Saznajem da njegova beba ima šest meseci.'

 

 

- Bili smo zajedno na godišnjem odmoru, u ovo doba prošle nedelje, i on je izgubio telefon, zajedno s novčanikom - ispričala je u drugom videu.

- Znači, nije ga imao ostatak vikenda. Odveo me na aerodrom jer je moj let bio pre njegovog, a poslednje što mi je rekao bilo je: "Kad dobijem telefon, nazvaću te. Volim te. Srećan put." Od tada nisam razgovarala s njim pa sam dobila poriv da ga potražim na Googleu. Nikada ga pre nisam guglala, a on još ni nema društvene mreže. Imao je, al ih je izbrisao jer ih nikada nije koristio. A i svakako smo ja i on bili potpuna suprotnost pa nisam to ni smatrala čudnim - nastavila je Pris kroz video.

Pris kaže kako joj se dok je guglala njegovo ime pojavio registar beba u kojem je on imenovan kao otac. Iz prve joj je to bilo malo čudno jer njen dečko, kako ona kaže, zaista ima malo čudnjikavo ime.

 

 

Nakon što je nazvala svoju najbolju prijateljicu i pronašla navodnu majku bebe na Facebooku, otkrila je da je već rodila i da dete izgleda u potpunosti kao i on.

Pris je nastavila da kopa, a onda je pronašla i slike svog partnera na kojima on drži svog sina.

- Ja sam njuškala i naravno, sve je bilo tu. Pokušala sam ga nazvati, ali me automatski prebacivalo na govornu poštu. Međutim kada ga je moja rođaka nazvala, pozivi su prošli bez problema, iako on nije odgovarao. Slala mu je poruke, tekstovi su prolazili, ali on jednostavno nije odgovarao. Zatim mu je poslala sve slike, a on ju je blokirao. Majka bebe je takođe blokirala mene i moju rođaku na Facebooku - objašnjavala je Pris kroz videa.

Pris je rekla kako još nije razgovarala s njim otkad je otkrila njegov dvostruki život, ali je srećna što je barem saznala istinu.

 

 

U trećem videu Pris je rekla kako je porazgovarala s majkom njegove bebe i kako su razmenili priče.

- Obe smo ga upoznale u isto vreme, obe smo počele izlaziti s njim u isto vreme, a ona je nekoliko meseci kasnije ostala trudna. Nastavio je i s njom i sa mnom, ali imali smo dva različita odnosa s njim. Učinio me iznimno sretnom, ali cela moja veza bila je laž. Živela sam sve vreme u laži i to boli - zaključila je Pris, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading