(FOTO) NEMA FRIZERA AKO SE NE POŠTUJE OVA MERA: Posebna poruka za mušterije izazvala HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor: Republika

Razonoda

01.08.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži slika poruke koja stoji na vratima jednog frizerskog salona.

Foto: ST/D. KADIĆ

Foto:Ilustracija

 

Naime, jedan korisnik društvenih mreža postavio je sliku na kojoj stoji jasna poruka okačena o vrata frizerskog salona.

Svedoci smo već godinama unazad da su frizeri i kozmetičari naša zamena za psihoterapeuta, jer svaki put pažljivo i koncentrisano slušaju naše probleme, učestvuju u razgovoru o istim, ponekad čak i rešavaju određene situacije. 

 

 

Takva vrsta delatnosti osim što pruža usluge za koje su kvalifikovani, pomaže i na psihološkom nivou, pa tako često možemo čuti pripadnice lepšeg pola koje kažu: Idem u salon da se odmorim.

Dakle većina ljudi ide u salone da se ispričaju, izjadaju, oplaču, uživaju, a neki i da ogovaraju. Ljudima iz ove branše nije nimalo lako jer uz svoj posao koji obavljaju neprestano slušaju i našu kuknjavu.

Obzirom na to da su frizeri uvek na "udaru" kada je ćaskanje u pitanju vlasnik jednog salona odlučio je da prekine priču bar što se tiče ove teme. On je svoje klijente ljubazno zamolio da u njegovom salonu ne pričaju o koroni.

- Ukoliko me poštuješ, ne spominji koronu - piše u poruci.

Ovim je jasno stavio do znanje da vreme kof frizera nije rezervisano za priče o epidemiji, iako je korona aktuelna tema već godinu i po dana.

Dakle, kod frizera samo po frizuru i bez teških tema. Od sada samo distanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading