SPREMITE MARAMICE: Beskućnik vratio nađen ček od 10.000 dolara, pa mu VLASNICA PROMENILA ŽIVOT!

Autor: Republika

Razonoda

02.12.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekrasna ljudska priča stiže iz mesta Nju Hejven u saveznoj državi Konektikat. Beskućnik Elmer Alvarez pronašao je ček od 10 hiljada dolara na ulici.

Foto: facebook.com/Roberta Hoskie
Prvi susret Roberte i Elmera

Nije oklevao ni sekunde - odmah je vratio novac vlasniku, odnosno vlasnici. Ispostavilo se da ček pripada Roberti Hoski, milionerki koja je i trgovac zemljištem, piše Spotlight.

Oduševljena Alvarezovim delom, Hoski ga je nagradila izuzetnim nagradama. Najpre ga je pozvala kod sebe i pohvalila ga, prenoseći sve uživo na Facebook-u.

- Nisi znao ko je vlasnik čeka, a nisi ni svestan kako veliko srce imaš - rekla mu je Roberta. Zatim mu je uručila potvrdu za dobro delo koje je učinio i punu školsku stipendiju "Outreach Property Management" škole čija je direktorka.

Omogućila mu je i časove engleskog jezika i razgovor za posao na koji će ići čim završi kurs. Na kraju mu je otkrila da mu je rešila i smeštaj za narednih pola godine te da će mu finansijski pomagati sve dok ne stane na noge.

Vidno šokirani Alvarez rekao je da ga je Robertina dobrota inspirisala da se posveti stvaranju bolje budućnosti za sebe i svoju devojku.

- Bilo je trenutaka u mom životu kad nisam mogla nikome ništa da dam, a sad kad mogu osećaj je neverovatan - rekla je ponosna Hoski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading