KAKO DA UNIŠTITE HODŽIN ZAPIS: Muškarac podelio savet na forumu, OVO NIKAKO NE SMETE DA RADITE!

Autor:

Razonoda

27.06.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li hodžin zapis zaista postoji i deluje ili je u pitanju praznoverje?

RepublikaFoto: pexels.com

Na sam pomen hodžinog zapisa, većina ljudi pomisli na crnu magiju i bajanje. U nedostatku informacija, oko ovog pojma se razvio vo misterije koji ga prati.

Dok jedan deo populacije veruje da im zapis može zadržati supružnika ili popraviti zdravlje, drugi ističu da su imali negativno iskustvo sa misterioznim predmetom i veruju da se radi o crnoj magiji i lošim namerama osobe koja ih je sakrila.

Iskustva sa hodžinim zapisima, bela ili crna magija?

Na jednom domaćem forumu, pronašli smo zanimljiva iskustva korisnika i izgleda da hodžini zapisi nisu nešto što se događa samo u filmovima, već su u Srbiji rasprostranjena praksa,

Jedna devojka je podelila iskustvo svog dede, kojem je rađen hodžin zapis i kako navodi "nije uopšte video da mu je žena trudna, a stomak do zuba". Nakon porođaja ona je bebu udavila, a kod dede je izostala reakcija. Kada je njegova majka prevrnula celu kuću ne bi li pronašla neki trag koji bi objasnio njegovo sumanuto ponašanje, pronašla je iza vitrine zapis. Nakon što se otarasila predmeta, deda se unormalio.

Foto: Printskrin/Ana.rs

Mnogi su se pitali kako je moguće da niko nije pričao sa njim o tome ili pokušao da mu pomogne, ali je devojka odgovorila da su svi pokušavali da mu otvore oči, ali bezuspešno.

Većina veruje da su hodžini zapisi dobri i da se radi o beloj magiji.

Foto: Printskrin/Ana.rs

Korisnica koja je pronašla jedan u svom domu kaže da im je rečeno da hodža uvek radi zapise "za dobro".

Druga žena je dodala: "Ja sam čula da može da se radi i dobar i loš taj zapis. Ne znam puno o tome jer ne verujem u to, ali neko iz moje porodice je nalazio to po kući i tvrdio da je tada imao probleme u braku. Ono što znam ja tj. što mi je ispričano je da je bio trouglastog oblika (malen),a unutra nekoliko još manjih tih papirića sa još zapisa, šta je pisalo pojma nemam,ali valjda ništa dobro...  Uglavnom ih je nalazila na mestma poput: iza kuhinjskog elementa, iza prekidača, zvona (tj onog prekidača za zvono napolju) i sl.

Šta raditi ako nađete hodžin zapis?

Nakon velikog broja komentara i podeljenih iskustava, javio se korisnik koji je delovao dobro upućen u temu i objasnio kako treba postupiti ukoliko naiđete na hodžin zapis.

"Njihovo uništavanje se vrši potapanjem u vodu nad kojom su pročitane precizno određene sure iz Kurana, stajanjem u vodi tačan period i bacanjem svega na pusto mesto."

Foto: Printskrin/Ana.rs

"Drugi način je da se sakupe, stave u teglu, prekriju sitnim šećerom i tako se zakopaju ispod oraha udaljenog od kuće ili stana."

"Kada se neki pronađe, nikad se ne dodiruje golom rukom."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

27.06.2021 20:36

Moja tetka je slomila nogu na kucnom pragu. Nakon toga sanjala je dok je bila u bolnici da joj iz praga izlaze zmije. Kad je dosla kuci, skinula je prag i sa vanjske strane ispod nasla neki papr ispisan arapskim slovima. Pozvala je prijateljicu, profesoricu koja je poreklom iz Turske da joj to prevede. Kad je pokazala toj prijateljic ona je probledela, uzela zapis i upaljac i nad vc soljom spalila pa pustala vodu jedno 7 puta. Posle je tetki objasnila da joj je to pod prag stavio neko ko joj ne zeli dobro i da takve stvari uvek naj bolje spaliti ponavljajuci u sebi, Spasi Boze!

Dragan

28.06.2021 07:32

Očitaš mu Oče naš prekrstiš se i to je to ni u vatru ni u vodu nema potrebe.Vjeruj i ljubi Gospoda svako zlo će te mimoići ili ojačati.