Kvalitetan odmor na obali Crvenog mora u Šarm el Šeiku

Autor: Republika

Razonoda

24.06.2021

12:59

Čuveno egipatsko letovalište Šarm el Šeik i ove godine godine mami turiste kristalno čistim Crvenim morem, toplom i suvom klimom, podvodnim svetom i brojnim avanturama koje možete iskusiti u ovom mestu na Sinajskom poluostrvu. Samo tri časa direktnog avionskog leta deli vas do destinacije kojoj ćete se vraćati.

Promo foto

Iako važi za omiljenu destinaciju ronilaca iz svih krajeva sveta, Šarm el Šeik je mnogo više od toga. Osim podvodnog sveta, bogat je mnogim sadržajima. Od vožnje kvadova, plivanja sa delfinima,  jahanjem kamile pa sve do stručno vođenih tura koje podrazumevaju obilaske brojnih lokaliteta egipatske regije autobusom ili brodom kao što su antički grad Petra u Jordanu, Mojsijeva Gora i Manastir Svete Katarine, Piramida u Kairu... Više o izletima i cenama istih možete pogledati na sajtu turističke agencije Big Blue.

 
Promo foto

Centar svih dešavanja je deo grada koji se zove Nama Bej. Odlikuje se velikim šetalištem na kojem se nalazi mnoštvo prodavnica, barova i klubova.

Za ljubitelje plaža, moramo napomenuti da su one uglavnom peščane. Neke, zbog bogatstva korala u priobalju i njihove zaštite imaju pontone koji vode do ulaska u vodu.

Promo foto

U Šarm el Šeiku živi više od 35 000 stanovnika, a hotela ima više od dve stotine. Što se hotelskih usluga tiče, moramo da pohvalimo celokupan menadžment i osoblje koji se toliko potrudio da prosto nemate osećaj da ste u jednoj afričkoj zemlji za koju su do skoro važile brojne predrasude.

Promo foto

Turistička agencija Big Blue i ove godine pripremila je izvanrednu ponudu za sve njene putnike. U najelitnijem delu Šarm el Šeika smešten je luksuzni hotel MOVENPICK NAAMA BAY 5*. Poseduje čak četiri privatne plaže, udaljen je samo 10 kilometara od aerodroma a ponuda uključuje all inclusive uslugu. Preporuka agencije Big Blue su svakako i dva hotela iz svetskog hotelskog lanca Rixos. RIXOS SHARM EL SHEIKH RESORT 5* osim doze luksuza i odlične usluge pruža i jedinstveni pogled na popularno ostrvo Tiran. Smešten je u delu grada Nabq, a usluga uključuje ultra all inclusive. U prijatnom ambijentu, okružen palmama sa privatnom plažom i brojnim sadržajima za decu i odrasle izdvajamo RIXOS SEAGATE 5*. Smešten je takođe u delu Nabq, a od Nama Beja udaljen je samo dvadesetak kilometara. Usluga uključuje ultra all inclusive.

Promo foto

Kompletnu ponudu hotela u Šarm el Šeiku možete pogledati na sajtu.

Promo foto

Prvi slobodan polazak direktnim čarter letom sa agencijom Big Blue je 30. juna na 10 noćenja, a već sledeći je rezervisan za 1. Jul na 7 noćenja.

Promo foto

Sve dodatne informacije o polascima potražite na zvaničnom sajtu Big Blue turističke agencije.

Promo foto

Putujte sigurno uz vaš Big Blue.

Komentari (0)

Loading