Počela letnja sezona na Kopaoniku

Autor: Republika

Razonoda

18.06.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnja sezona u planinskom centru Kopaonik zvanično je počela 17. juna, a Gorski Hotel&Spa i Skijališta Srbije su tradicionalnom manifestacijom obeležili sam početak leta.

RepublikaFoto: Promo foto

Sa željom da još više podstaknu domaći turizam i osnaže Kopaonik kao letnju destinaciju Gorski Hotel & Spa i Skijališta Srbije, kao i svake godine, uložili su značajne resurse kako bi sa dolaskom leta svi posetioci imali mogućnost da uživaju u najrazličitijim sadržajima.

Zvanično otvaranje tradicionalno je obeleženo puštanjem u svih zabavnih i adrenalinskih sadržaja, a tokom prvog dana otvaranja letnje sezone, korisnici su mogli besplatno da uživaju u korišćenju svih sadržaja na planini.

RepublikaFoto: Promo foto

Turistima su i ovog leta na raspolaganju planinski bicikli, panoramska vožnja žičarom, avantura park, bob na šinama, zip lajn, mountain cart i mnogi drugi zanimljivi sadržaji.

- Novina u kojoj će ove godine, od 1. jula, svi posetioci Kopaonika moći da uživaju je panoramska vožnja gondolom do Brzeća do vrha Kopaonika. Osmišljena je i posebna pešačka tura od izlaza gondole do žičare Karaman greben, kojom će posetioci moći lako da dođu do samog centra Kopaonika - rekla je Ana Jovanović, rukovodilac sektora za marketing Skijališta Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto

Gorski Hotel & Spa dobro je poznat svim istinskim hedonistima. Osim omiljenog spoljnog bazena sa temperaturom vode od 35 stepeni, vrhunske udobnosti i usluge, u Gorskom vas takođe čekaju noviteti koji će podići uživanje na još viši nivo. Najlepše bašte na celoj planini definitivno pripadaju lobi baru i restoranu La pista okrenutim ka nepreglednom zelenilu ski-staza.

- Kako bi svako bio u mogućnosti da uživa u blagodetima nacionalnog parka, planinskog vazduha i kreira letnji odmor po svojoj meri, potrudili smo se da u našu ponudu uvrstimo najrazličitije letnje pakete. Ceo koncept zasniva se na povratku prirodi, zdravom okruženju i ponovonom uspostavljanju balansa. Povešćemo vas do najtajnovitijih i ujedno najfantastičnijih predela Kopaonika, pokazati prirodna blaga naše zemlje, organizovati safari avanture, ili kompletan spa i velnes užitak, u zavisnosti od toga šta su vaše preferencije i koji paket izaberete. Znamo koliko je važno da se deca ponovo druže u prirodi i zbog toga za njih organizujemo izviđački kamp. Zaista smo na sve mislili, vaše je samo da odaberete željeni letnji paket od letnjih po atraktivnoj  ceni i uživate - rekla je Bojana Kuzmanović, direktorka prodaje i marketinga hotela Gorski.

RepublikaFoto: Promo foto

Kopaonik i Gorski Hotel & Spa definitivno predstavljaju najvrednije što srpski turizam ima da ponudi, a što bi trebalo zajedno da razvijemo i čuvamo. Zato već danas pogledajte sve ponude i provedite leto na planini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading