Iranka nije imala 50 plastičnih operacija da bi ličila na Anđelinu Džoli

Autor:

Razonoda

29.11.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika svojevremeno je objavio vest o Iranki za koju smo tvrdili da je imala 50 plastičnih operacija kako bi ličila na holivudsku glumicu Anđelinu Džoli. Međutim, ova infromacija je demantovana, preciznije demantovala ju je sama devojka po imenu Sara Tabar.

RepublikaFoto: instagram.com/sahartabar_official
Sara Tabar kao Anđelina Džoli

- Ne, naravno. Ovo je photoshop i šminka. Svaki put kad objavim fotografiju, obojim lice na sve zabavniji način. To je način izražavanja, vrsta umetnosti. Moji fanovi znaju da ovo nije moje pravo lice - navela je ona u izjavi što je Republika previdela.
Takođe u jednom od intervjua koji je dala pojasnila je da je broj plastičnih operacija koje je imala daleko manji od onog koji smo naveli, tačnije 3 - nos, uvećana usta i liposukcija.
Ona je takođe negirala da je oponašala izgled lica Anđeline Džoli.

- Zapravo, ne. Nisam ni pomislila da budem kao Jolie. Takođe, nisam želela da ličim na crtani lik 'Rotting Bride'. Sada razumem da imam nešto sa njima, ali ja sam muza i podsećanje na nekoga nije cilj sam po sebi - navela je ona.

***

Iranka Sara Tabar (29) imala je neverovatnih 50 plastičnih operacija kako bi što više ličila na slavnu glumicu Anđelinu Džoli. Devojka sada ne liči na ljudsko biće, a mnogi je nazivaju i živim lešom.

Zbog svog zabrinjavajućeg i zastrašujućeg izgleda, Saru na Instagramu, koga ima od marta, prati više od 250.000 ljudi, prenosi nemački Bild.

 

 

وحشي تر از اونيم كه رامم كني..!???

A post shared by سحرتبر..!?✌? (@sahartabar_official) on Nov 10, 2017 at 11:02am PST

 

Osim što je uradila na desetine operacija, Sara je spala na 40 kg da bi joj lice "upalo" kao Anđino.

Ljudi koji je prate nikako ne odobrava njene transformacije, pa joj mnogi pišu kako više uopšte ne liči na ljudsko biće i uspoređuju je sa likom iz crtanog filma "Mrtva mlada".

 

 

باهامه كل تهران..!???

A post shared by سحرتبر..!?✌? (@sahartabar_official) on Nov 27, 2017 at 12:06pm PST

 

Koliko je tačno novca potrošila na operacije, nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading