(VIDEO) FUJ! POSLE OVOG SNIMKA PROMENIĆETE MIŠENJE O JAGODAMA: Potopite ih u slanu vodu i vidite šta se dešava

Autor:

Razonoda

25.05.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona je jagoda i, osim što su vrlo ukusne, dobre su i za zdravlje, tako da treba iskoristiti i uživati u njima dok ih ima u prodavnicama. Ali, osim što pre jela treba dobro da ih operete, na TikToku se pojavilo dosta snimaka koji pokazuju zašto bi bilo dobro i da ih potopite u slanu vodu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na ovaj način ćete sa njih ukloniti sve prljavštine, ali će iz njih izaći i sve bubice i crvi, a verujte, ima ih, samo se ne vide golim okom!

U brojnim snmcima ljudi pokazuju kako u posudu sipaju vodu, dodaju so, ostavljaju da se rastvori, a zatim ubacuju jagode i ostavljaju ih da odstoje. Koliko dugo stoje u slanoj vodi zavisi, neki kažu pet minuta, a neki i do pola sata, ali je činjenica da posle toga jagode više nećete gledati istim očima.

 

 

I ne zaboravite da ih nakon toga isperete tekućom vodom, da ne bi imale slan ukus!

Iako ovaj eksperiment deluje potpuno ludo, svi koji su ga probali kažu da je zaista istina da iz jagoda u slanoj vodi izlaze razni insekti i crvi... 

Ako ne verujete, pogledajte kako to izgleda pod mikroskopom:

 

@thatnatchats

y’all better WASH your strawberries ‼️?? Comment what I should look at next! ✨? ##fyp ##foryou ##science ♬ Don't Start Now - Dua Lipa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading