SA OVOM MANTROM TREBA DA UĐETE U MESEC JUN: Privlači LJUBAV I SREĆU, ponavljajte je svako jutro!

Autor:

Razonoda

24.05.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U junu se polako opraštamo sa prolećem i koračamo ka letnjoj sezoni koju smo dugo iščekivali, a ovo je idealna mantra za ulazak u letnji mesec.

Foto: Photo by Ava Motive from Pexels
Foto: Ilustracija

Maj je cvetni mesec, period kada se u nama budi pokretačka energija, a kako bismo tu energiju još više ojačali za letnju sezonu, važno je da probudite ljubav i sreću u sebi, da osvestite svoje potencijale i preusmerite misaone obrasce na optimizam.

Jun je idealan mesec da se povežete sa svojom dušom, otkrijete nove tajne vlastite svrhe i potražite unutrašnju istinu kako biste se vinuli do željenih visina.

Afirmacije i mantre mogu pomoći da steknemo pozitivniju percepciju života, sebe i sveta koji nas okružuje, ali i uradimo ono najvažnije - ojačamo ljubav prema svom biću.

Mantra za sezonu pred nama je:

Volim sebe i poštujem svoj autentičan duh. Ja sam izvor ljubavi, izobilja i pokretačke energije. Za mene ne postoje ograničenja - imam moć da ostvarim sve što želim.

Motivišite sebe svakog jutra ovom divnom mantrom i uživajte u sunčanim danima, piše Lovesensa.

Ako se pitate koji je vaš glavni zadatak u ovom periodu, to je odluka da budete srećni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading