DONOSE NESREĆU I ZLU ENERGIJU: Ako ove PREDMETE imate u kući odmah ih BACITE!

Autor: Republika

Razonoda

21.05.2021

18:49

Ovi predmeti nikako ne bi smeli da stoje u kući, zato ih izbacite što pre.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Feng šui pravilo glasi da nikako ne treba da imamo okrnjene šoljice i posuđe u kući jer prave svađu među ukućanima, a i ova četiri predmeta ne bi trebalo da držite u kući, jer izazivaju nesreću.

pixabay.com

Crna vrata

Na prvom mestu su ulazna vrata crne boje. Na samom ulasku u dom nikako ne bi trebalo da stoje vrata u najtamijoj nijansi, jer se veruje da donose lošu sreću.

pixabay.com

Stari kalendar

Smatra se da stari kalendari u domu donose posebnu nesreću, jer skraćuju život. Feng šui stručnjaci ukazuju da ne možemo da vratimo vreme, niti da se vratimo u prošlost, pa nam zbog toga ovakvi predmeti uopšte nisu potrebni.

pixabay.com

Suvo cveće

Preporučljivo je imati isključivo sveže/živo cveće u domu, dok suvo treba odmah izbaciti. Znamo da je ova vrsta biljaka odlična dekoracija, ali je takođe i odličan proizvođač negativne energije. Pa tako čim se biljka osuši odmah je izbacite iz kuće.

pixabay.com

Prazna ljuljaška

Irski feng šui stručnjaci smatraju da stolice za ljuljanje prizivaju zle duhove, pogotovo kada su prazne. Oni tada mogu da dođu i sednu na njih, ako se stolica ljulja sama od sebe, veruje se da su se već naselili u kući, piše Lepa&Srećna.

Komentari (0)

Loading