PAS TUŽNO CVILEO ISPRED MAŠINE ZA VEŠ! Vlasnica se šokirala kada je shvatila o čemu se radi

Autor:

Razonoda

09.05.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas zvani Pikl proveo je čitavih sat vremena lajući ispred veš mašine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pas tužno cvileo ispred mašine za veš

Pas je tužno cvileo i lajao jer je shvatio da je njegova omiljena igračka u mašini za veš.

Kako prenosi Mirror, pas se od kako je  dobio plišani batak ne odvaja od njega, pa mu je čak i ovo kratko odvajanje dok je igračka bila na pranju veoma teško palo.

Vlasnica je odlučila da je vreme da se igračka opere i pokušala je da psu odvuče pažnju sa igračkama i grickalicama u dvorištu, kako bi batak stavila u mašinu.

Međutim, i pre nego što je uključila mašinu pas je shvatio da je njegova omiljena igračka u opasnosti i počeo da laje i grebe veš mašinu, kroz čije je staklo mogao da vidi plišani batak.

RepublikaFoto: Tviter/printscreen
Zabrinuto pratio šta se dešava sa njegovim "ljubimcem"Tekst potpisa

Pošto je shvatio da neće moći da ga spase, narednih sat vremena, koliko je trajalo pranje, stajao je ispred mašine i lajao.

Kada je mašina konačno završila proces, žena je otvorila vrata i izvadila igračku. Pas ju je prvo dodirnuo nosem, a kada je shvatio da konačno može da je uzme, njegovoj sreći nije bilo kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading