(VIDEO) DA LI BISTE PROBALI ŠNICLU PRELIVENU ZLATOM? Pogledajte kako nastaje najskuplji stek na svetu od čije cene će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Autor: Republika

Razonoda

08.05.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski kuvar Nusret Gok, koji po čitavom svetu poseduje lanac luksuznih restorana, predstavio je specijalitet iz menija u njegovom novom lokalu u Londonu, za koji će Britanci morati da stave stan pod hipoteku ukoliko žele da ga konzumiraju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nusret Gok, poznatiji po nadimku Salt Bae, fascinira svojim umećem  

Turski kuvar Nusret Gok, poznatiji po nadimku Salt Bae, koji je postao internet senzacija nakon što je njegov specifičan način stavljanja začina na hranu postao mim, obelodanio je kako sprema šnicle prelivene 24-orokaratnim zlatom, a koje će biti specijalitet i u njegovom najnovijem restoranu Nusr-Et u britanskoj prestonici Londonu.

Taj vlasnik luksuznih lokala s hranom širom sveta, kuvao je za brojne poznate ličnosti, tako da mu nije nepoznato da jedan obrok, u ovom slučaju zlatni stek, košta vrtoglavih 700 britanskih funti, što je oko 800 evra. 

Očekuje se da će novi restoran biti otvoren 17. maja, baš na dan kada bi u Ujedinjenom Kraljevstvu trebalo da se ukinu stroge epidemiološke mere uvedene tokom pandemije koronavirusa

- Oni koji će u Londonu hteti da probaju ovaj specijalitet, moraće da stave stan pod hipoteku - našalili su se ostrvski mediji.   

Inače, Salt Bae ima bogatstvo od oko 50 miliona dolara, ali se predviđa da će otvaranjem restorana u Londonu to i te kako da se umnoži.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading