UDAR NA SNEŽANINOG PRINCA! Za dušebrižnike i poljubac prave ljubavi postao silovanje!

Autor:

Razonoda

04.05.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova vožnja u Diznilendu "Začarane želje Snežane" središte je polemike nakon što je nadograđena i uključuje scenu "poljupca istinske ljubavi".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sporan poljubac prave ljubavi

Ona je učinila Snežanu novom metom kulture otkazivanja jer se sada preispituje čitava radnja crtanog filma koji smo svi obožavali kao deca, pošto ju je princ poljubio bez njenog pristanka.

"Zastrašujuća avantura Snežane" jedna je od originalnih vožnji Diznilenda i otvorena je po otvaranju parka 1955. godine. Park se zatvorio usled pojavljivanja koronavirusa a ponovno otvaranje donelo je nadogradnju, a vožnja je preuređena pod imenom "Začarana želja Snežane".

Vožnja uključuje sve vrste nadogradnji, uključujući scenu iz Diznijevog filma iz 1937. godine, u kojoj princ budi usnulu Snežanu "poljupcem prave ljubavi".

Pre renoviranja, prvobitna vožnja se završila smrću zle kraljice umesto da princ poljubi princezu i to je u svetu postao novi problem.

 - To je učenje dece da je ljubljenje, kada nije utvrđeno da li su obe strane voljne da se uključe, potpuno u redu? - pišu ljudi na mrežama.

Iako kontroverza oko poljupca bez pristanka između princa i Snežane nije novi diskurs - i o njemu se već mnogo puta pisalo - diskusija je ionako ponovo zaživela, zbog čega je Snežana postala viralna na mrežama.

 - Želimo da naši gosti vide sopstveno poreklo i tradiciju koje se ogledaju u pričama, iskustvima i proizvodima sa kojima se susreću u interakciji sa Diznijem i zato smo ovo postavili kao deo vožnje - kažu iz Diznija kao odgovor na komentare ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading