(VIDEO) KAKAV PEH NA PROSLAVI ROĐENDANA: U dubokom dekolteu sagla se da ugasi svećice, kad ono međutim...

Autor:

Razonoda

24.04.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da i vi pamtite neki svoj peh koji vam se desio na prosalvi sopstvenog rođendana, ako ne na vašem onda ste 100% prisustvovali situaciji na nečijem.

RepublikaFoto: Republika/printscreen
Foto: Ilustracija

Da se ne lažemo, nema osobe koja ne voli da proslavi svoj rođendan. To je dan kada smo zvezde i kada su sve oči uprte u nas. Doduše, ženski deo ovaj dan doživljava dosta emotivnije i sa većim značajem pa tako i sama priprema da sve bude cakum pakum ne prolazi bez njihovog nadzora.

No, šta ako od tako savršene proslave dođe do toga da vam se desi nešto što će sve lepo baciti u drugi plan?

E, upravo se to desilo ovoj devojci koja je proslavljala svoj 22 rođendan. Ona ni u snu nije mogla da zamisli da će duvanje svećica krenuti po zlu.

Naime kako je došlo vreme za tortu a samim tim i trenutak da se poželi želja, devojka se sagla da ugasi svećice i u tom momentu joj je plamen zahvatio kosu. Na svu sreću brzom reakcijom prijatelja koji je pritrčao u pomoć izbugnuta je tragedija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading