Feng šui pomaže da ostvarite vaše želje: EVO KAKO DA PRIVUČETE NOVAC, SREĆU, LJUBAV!

Autor: Republika

Razonoda

22.04.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feng šui ne podrazumeva samo razmeštaj stvari u prostoriji, već predstavlja filozofiju koja u sebi ima energiju motivacije i moć privlačenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Fen šui nam pomaže da uredimo svoj životni prostor onako kako bi se u njemu najprijatnije osećali, ali i da bi naš dom ispunila energija prosperiteta, blagostanja i manifestacije.

Ukoliko želite da feng šui postane jedan od sredstava za ostvarenje vaših želja u bliskoj budućnosti, onda možete na kreativan i zanimljiv način aktivirati tu magiju. Napravite "vision board"!

Ova jednostavna tehnika podrazumeva da napravite tablu koja će na sebi sadržati isečke iz časopisa koji vas podsećaju na vašu želju, citate, poeziju, slike ili crteže, odnosno sve ono što vas inspiriše i motiviše da idete ka ostvarenju svojih snova.

Na primer, ako želte da priučete ljubav, na svoju tablu želja ili vizije možete okačiti romantične stihove, slike romantičnih mesta, slike životinja u paru ili napisati afirmacije za privlačenje ljubavi.

Važno je da odaberete i dobro feng šui mesto za tablu jasne vizije. Napravite pojedinačnu tablu za svaku želju, odnosno posebnu za ljubav i zdravlje, a posebnu za karijeru i novac.

Tabla za ljubav trebalo bi da zauzme mesto na zidu vaše spavaće sobe sobe, ali je važno da ne bude od metala, jer metal je hladan element, a ljubav povezujemo sa nečim toplim. Takođe, tabla za karijeru i novac treba da se nađe u vašoj radnoj sobi, kancelariji ili trpezariji.

Kako napraviti ove table da bi privukle ostvarenje želje?

Kreiranje table za posao i novac - potrebni su vam metalni detalji i hladnije boje, ali važno je da ova tabla bude "aktivna", odnosno da stvari na njoj često pomerate i menjate. Svakodnevno dodajte nove slike, isečake iz novina i motivacione poruke. Takođe, možete na papri napisati svoje planove i ambicije i okačiti ih na tablu. Najbolju energiju doneće ako je stavite u severnom delu Bagua oblasti vašeg doma.

RepublikaFoto: Photo by Lisa Fotios from Pexels

Kreiranje table za ljubav i zdravlje - potrebni su vam drveni elementi, a važno je da često ne menjate ovu tablu. Ona mora biti harmonilno uređena, a najbolja ideja je da efinišete osnovnu viziju i da oko nje gradite priču, dodajući povremno elemente koje smatrate adekvatnim. Na primer, u centar table stavite papir na kojem piše nova ljubav, a oko nje poređajte stihove koje najviše volite, romantične afirmacije, osobine kakve želite da vaš potencijalni partner ima, slike i predmete koji vas najviše asociraju na ljubav... Ako pravite tablu zdravlja, onda na njoj nalepite svoj plan ishrane, zdrave odluke i izazove koji će doprineti vašem zdravijem načinu života.

Osim što privlače dobru energiju, ove table će vas svakodnevno motivisati da radite na svojim ciljevima i željama i tako ubrzate njihovo ostvarenje, prenosi Informer.

Važno je da na "vision board" ne kačite ništa sa negativnim kontekstom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading