URNEBESNA TEORIJA ZAVERE: Semafori svetlima vrše kontrolu uma, a govorom otimaju decu od roditelja!

Autor:

Razonoda

01.04.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teorije zavere se u poslednje vreme šire brzinom svetlosti i postaju sve luđe i luđe. Koliko sumanute zapravo mogu biti pokazao je jedan korisnik Tvitera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, on je smislio sarkastičnu teoriju o pravoj funkciji semafora za pešake.

- Je l' vam nije sumnjivo što postoji semafor za pešake kad već ima i za automobile. Ko nama garantuje da nas ne snimaju dok stojimo na semaforu i šalju slike u neke foto baze, u ko zna čije kompjutere da znaju kako izgledamo. Nisu tu čista posla - počinje on svoju analizu.

Tviteraš se dalje pita kako "semafor zna kad je autima zeleno da pešacima bude crveno".

- Znači neko gleda i zapisuje i onda javlja "aha, bili su tu i tu" i sve to ide u neku bazu podataka jer meni je bilo sumnjivo što semafori rade non stop i kad ljudi spavaju - navodi on i dodaje da "nas sve prate preko semafora".

Dalje zaključuje da "su kamere postavljene u semafore kako ne bi bilo sumnjivo", a da je sada, kako kaže, uvedeno dugme na njima kako bi se štedela struja.

- Kad staneš ti se prijaviš u centralu kao robot da si tu i on uključi kameru i sve snima.

Tviteraš dodaje da se "u tim dugmićima nalazi oprema za čitanje otisaka prstiju kako bi semafor tačno znao ko zvoni kako bi ga za*ebavali, odnosno držali crveno svetlo ako ta osoba negde kasni", dok svetla "menjaju sinapse u mozgu foto energijom". On takođe kaže da su semafori potpuno nepotrebni jer "svako vidi kad idu kola".

Za epski kraj ove teorije on donosi zaključak da "semafori sada pričaju jer nam navikavaju decu na robotizovan govor kako bi lakše postali robovi tehnološkog sveta i slušali kompjutere a ne svoje roditelje".

- Tako se otimaju deca na ideološkoj ravni i otuđuju od tradicionalne porodice da bi ih kontrolisali - zaključuje on svoju teoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading