Ovaj test pokazuje da li ste nežni ili proračunati: Prvo šta ugledate otkriva kakva je vaša ličnost

Autor:

Razonoda

21.03.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu nam reći kakvi smo karakteri, koje su nam najveće vrline i mane, pa i kakvi smo u krevetu!

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Ovaj test odgovara na pitanje da li više koristite levu ili desnu hemisferu mozga, što govori mnogo o tome kakva vam je ličnost, inteligencija i moć rasuđivanja.

1. Prvo ste ugledali starca

Vi ste nežnija, osetljivija osoba i veoma ste saosećajni.

Koristite desnu stranu mozga više od leve. Ona je zadužena za kreativnost, “umetničko” rasuđivanje, maštu, intuiciju, i njome opažamo 3D predmete, muziku… Ona kontroliše levu stranu našeg tela.

Zbog korišćenja te strane, ljudi mogu da pogrešno misle da ste slabići, ali ne brinite, vama nije teško da dokažete da to nije istina.

2. Ugledali ste devojku

Vi ste proračunati, promišljeni i nikada ne srljate u životu. Zbog toga vas drugi nekada mogu smatrati previše hladnim ili nezainteresovanim.

Koristite levu stranu mozga više od desne. Ona je "zadužena" za analitičko razmišljanje, procese računanja, nauku, matematiku, logiku. U njoj se “nalaze” i korišćenje govora i jezika, pisanje i brojevi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading