(VIDEO) POVREĐENI PAS DOŠAO SAM NA PREGLED! UŠETAO U VETERINARSKU AMBULANTU I POKAZAO GDE GA BOLI!

Autor: Republika.rs

Razonoda

13.03.2021

15:54

Neverovatna priča o psu iz Brazila postala je viralna za tren, a u neverici je gledaju milioni širom sveta jer je sve zabeležila nadzorna kamera veterinarske ambulante.

youtube.com/Jornal tv
Ranjeni pas

Ni zaposleni nisu mogli da veruju kada je pravo sa ulice u ambulantu ušetao mršavi pas lutalica i u teškom zdravstvenom stanju ušao na vrata.


Doktorka Dajse Fereira i dalje ne može da veruje...

- Završavala sam pregled jednog psa kad sam na vratima ugledala ovećeg psa koji je šepao - priča ona ne krijući uzbuđenje i čuđenje i nastavlja: Ušao je i podigao povređenu šapu kao da bi da nas pozdravi ali nam je tako u stvari pokazivao gde ga boli...

Veterinari su ostali u čudu - kako je znao gde da dođe i od koga da potraži pomoć. Kad su ga pregledali, ustanovili su da ima lakšu povredu šape ali su otkrili mnogo ozbiljniji problem - tumor koji mu je potpuno bio prekriven buvama. Okupali su ga zbrinuli i počeli da leče a priča o ovom neverovatom stvorenju obišla je planetu za tili čas i ponude za njegovo udomljavanje počele su da pljušte. 

- Najdivnije od svega jeste to što je došao sam. Njegova inteligencija je predivna. Sigurna sam da će ga udomiti dobri ljudi - priča doktorka.

 

 

Komentari (0)

Loading