TIJANA JE BILA MRTVA NEKOLIKO MINUTA, A KADA SE PROBUDILA ŽIVOT JOJ SE PROMENIO IZ KORENA! Tvrdi da sada ima moć!

Autor: Republika.rs

Razonoda

13.03.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Tijana Vat (24) čudesno je preživela pucnjavu u predgrađu Čikaga. Štaviše, posle pucnjave dobila je moć koju ni sada ne može da objasni odakle joj.

RepublikaFoto: youtube.com/Nici G.
Foto: Ilustracija

Tijana Vat šetala je ulicom kada se na trotoaru našla između dve suprotstavljene bande. Tri kriminalca stajala su kod kioska, dok je ulicom prolazio beli auto u kojem su bili protivnici. Oni su otvorili vatru na ove kod kioska i jedan metak pogodio je Tijanu u stomak.


- Bilo je užasno. Svi su počeli da vrište okolo. Sećam se da sam samo pala i gledala u nebo. Osećala sam kako mi se krv razliva po stomaku i betonu - kaže Tijana za ABC 7 Čikago.

Studentkinja kojoj su ostala samo četiri ispita do diplomiranja pred dolazak hitne pomoći zatvorila je oči.

- Nisam mogla više da izdržim. Sledeće čega se sećam je ekipa hitne pomoći koja me je oživljavala. U bolnici su mi, kad sam došla k sebi rekla da mi srce šest minuta nije radilo. Nije mi jasno kako sam preživela na uglu ulica Pulaski i Kortland. Ono što me je najviše šokiralo je što sam, kako ja to tumačim, dobila svojevrsni dar od Boga da unapred vidim opasnosti - rekla je Tijana.

Na pitanje novinara šta tačno misli pod tim, devojka koja sada sedi i odmara kući kaže da je od nesreće do danas, a prošla su tri meseca, nekoliko puta unapred na ulici viđala da će biti sudari, a u prodavnici je pola minuta pre nego što će jedna gospođa pasti u nesvest pritrčala da joj pomogne.

- Ne mogu to da objasnim rečima. To nisam nikada imala u sebi, tu moć da predosetim opasnost pre nesreće. Sad svi prijatelji, rodbina hoće da me dodirnu i zagrle ne bi li i njima prenela to - kaže Tijana Vat kroz smeh dodajući da je ne bi iznenadilo da je posle ovog razgovora posete neke “službe”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading