NA DAN OČEVE SMRTI KOMPJUTER MU SE UPALIO SAM OD SEBE! Prišao je ekranu i video poruku: Još uvek ovo ne mogu da objasnim sebi

Autor:

Razonoda

05.03.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da veruje šta se dešava i dan-danas nema odgovor

RepublikaFoto: pixabay.com
Na kompjuteru je bila ispisana poruka

Korisnik Redita pod imenom Bil 74 otkrio je kakva mu se paranormalna stvar dogodila prošle godine, iste večeri kad mu je preminuo otac.

Bil je sedeo sa suprugom na kauču gledajući televiziju kad mu je majka telefonom javila da je preminuo otac.


- Bilo je oko 22 časa. Ostao sam u šoku, tresao sam se posle njenog poziva, kao i svako što bi na mom mestu. Popričao sam sa suprugom šta da radimo i kako ujutro da odemo kući kod majke, pošto je 450 kilometara udaljena od nas. Ugasili smo televizor i sedeli u polumraku neko vreme pričajući o mom ocu koji je prethodno bio bolestan - piše Bil.

U jednom trenutku, nešto pre ponoći, kaže da se trgao kada je čuo da se kompjuter upalio.

- Bilo je nevreme i isključili smo sve uređaje po kući. I kompjuter iz struje. Međutim, on se upalio sam od sebe. Oboje smo se pogledali u neverici. Nismo psihički bili u stanju za logička razmišljanja kako se to dogodilo, ali pažnju mi je privuklo ono što je pisalo na njemu. Podigao mi se Hrom i izletela je reklama ‘Vreme je za nove izazove. Život ide dalje’. Potom je u prvi plan dospela reklama za neke patike. Ta rečenica da život ide dalje kao i kompjuter koji se upalio sam od sebe na dan kad mi je otac umro… Nisam imao objašnjenje za to i nemam ga ni danas - napisao je Bil.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije uspeo da objasni sebi šta se desilo

Ljudi su mu u komentarima davali bezrezervnu podršku opisujući i svoja bizarna iskustva koja su doživljavali na dan smrti voljenih.

- Meni je sat stao na ruci kada mi je majka preminula. Posle 10 minuta ponovo je radio normalno i tako narednih godinu dana dok baterija nije crkla. Nikad pre mi nije stao - napisala je lauraseeminge5

- Meni su celo jutro tri goluba išla po terasi. Nisu htela da odu i kad sam ih terala. To se pre nije dešavalo. Tog jutra javljeno mi je da mi otac umro -  dodala je bertena34.

- Ja sam pre nego što sam saznao da sam izgubio brata u nesreći celog dana po kući imao probleme. Crkao mi je šporet, ubo sam se u kupatilu i na kraju, slupao sam telefon koji mi pre nikad nije ispao iz ruke - zaključio je wercwr23sa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading