(VIDEO) IGOR I SANDRA SU VESLALI JADRANOM I UŽIVALI! Kada su pogledali snimke drona ŠOKIRALI SU SE!

Autor:

Razonoda

05.03.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Župan i Igor Goić uživali su na odmoru i snimali su dronom svoj izlet dok su veslali u kanuu, a onda su se iznenadili

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Snimak drona pokazao da su bliži kitu nego što su mislili

Čuvši da je kit zalutao u Karinskom moru, Igor Goić i Sandra Župan, inače veliki zaljubljenici u putovanja i istraživanje prirodnih lepota, pre nekoliko meseci otišli ​​su u zaliv udaljen 30-ak kilometara od Zadra da ga vide. Pre dva dana objavili su video snimak koji je tom prilikom snimio dron, na kojem su tek sada shvatili da im je kit mnogo bliži nego što su mislili.

- Prošle godine, 10. oktobra, pratili smo kita koji je zalutao u Karinsko more. Do sada smo mislili da nam je najbliži na 5-6 metara, a sada pregledamo vazdušne snimke i izgleda da nešto vidimo. Prebacimo materijal u softver za obradu, razbijemo kontrast i malo "popravimo" boje i otkrijemo da smo gospodinu bili mnogo zanimljiviji nego što smo mislili - rekao je zadarski snimatelj i režiser Igor Goić za Morski.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra&Igor (@thehorizoners)

- Kada ste u kajaku, nisko iznad površine, od praznog odsjaja ne vidite ništa, a kako smo testirali veslom, vidljivost je bila možda i do 2 metra (kada zaronite celo veslo ne možete vidi drugi kraj). Postoji još jedan kadar na kome dotični stoji minutu pored kajaka naslonjenog na bok i gleda nas ... - objašnjava Goić, za koga su kadrovi najboljeg majstora filma - priroda posebna poslastica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading