(VIDEO) OVOG DOKTORA ZOVU "SPERMINATOR"! Ima 78 dece, a još 13 žena je trenutno trudno sa njim!

Autor: Republika

Razonoda

04.03.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor iz Njujorka, Ari Nagel (44) pomagao je ženama da zatrudne "po starinski", tako što je imao seksualne odnose sa njima. On ima 78 dece, a 13 žena je trenutno trudno sa njim i zato ga zovu Spreminator.

RepublikaFoto: facebook.com/Ari Nagel
Ari Nagel

On kaže da su mu jedina plata za njegove usluge poljupci i zagrljaji koje dobije, ali i da je u poslednje vreme oprezniji.

Ariju se javlja sve više žena kojima treba pomoć da zatrudne i zato je prestao imati seksualne odnose s njima pa sada spermu dostavlja u čašicama, kako bi zaštitio sebe i njih.

Zbog toga što već ima 78 dece, a trenutno je i 13 žena trudno s njim, mnogi ga zovu Sperminator.

- Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodica - rekao je.

 

 

Ne pomaže samo ženama u Americi već i u celom svetu.

- Puno žena koje mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošlog meseca bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga bio sam na Barbadosu i u Gruziji. Mesec pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike - objasnio je.

 

 

Trenutno 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački oplođene njegovom spermom.

- Desetak dece začeo sam seksom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo bi teško seksati se bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama - zaključio je Ari, piše The Sun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading