(FOTO) PRIMETILA JE NEŠTO BELO NA BANANI: Kada je shvatila o čemu se radi DANIMA NIJE MOGLA DA SPAVA: Ovo je užasno!

Autor:

Razonoda

03.03.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je nakon par dana primetila jednu promenu na banani, a nakon otkrića nije mogla da prestane da misli o tome

RepublikaFoto: pixabay.com
Banana

Jedna žena primetila je, nekoliko dana nakon kupovine, da se pojavila jedna bela mrlja na banani. Nije mogla da shvati da li je počela da truli ili nešto drugo, pa je pitala korisnike Fejsbuka da li znaju o čemu se radi.  


- Zna li neko šta je ovo belo na mojoj banani? Malo se plašim -  napisala je. Objava je postala viralna, pa nije dugo trebalo da se otkrije o čemu je reč. Ljudi su masovno počeli da joj pišu u komentarima da su to paukova jajašca.
Foto: facebook
Banana je bila puna jajašca od pauka

Kako prenosi "The Sun", žena je još malo istraživala po internetu i samo potvrdila ono što su mnogi govorili. Prvo je rekla da će bananu baciti u dvorište, ali onda je počela da paniči oko razmnožavanja pauka, pa je spakovala u vrećicu i stavila u kantu za smeće. Ipak, tvrdi kako noću ne može da spava jer se plaši paukova. 

- Nisam mogla da spavam znajući da mi je tako nešto u kanti za smeće. Izvadila sam je, spakovala u jednu kutiju i u zamrzivač. Kontaktirala sam prodavnicu u kojoj je kupljena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading